Pleje af sort magi elefant ører

February 4

Sort magi elefant ører (colocasia esculenta sort magi) er en fantastisk sort elefant øre plante. Det er et medlem af familien arum, som er calla lilje. Dens stor, dyb lilla blade ligner en elefant ører. Det kan dyrkes udendørs som strøelse eller accent plante, eller det kan være dyrket i en beholder som en slående modellen plante.

Funktioner

Sort magi elefant ører er knolde og vokse fra jorden, snarere end en kuffert. De kan nemt nå 6 feet tall under de rette betingelser. Blade af sort magi er bemærkelsesværdige, både for deres farve og deres størrelse. Bladene er en dyb-lilla farve, der er næsten sorte, og de kan vokse op til 24 inches lang. sort magi elefant ører er tolerante over for våde forhold og kan endda være vokset i lavvandede søer op til 6 inches dyb. De producerer lejlighedsvis blomster, men blomsterne kan være skjult i det tætte løv. Blomsterne er en bleg gul og ligne calla liljer.

Pleje

Vokse sort magi elefant ører i fuld sol til halvskygge, men holde Husk bladene udvikle deres dybeste purpurfarvning i fuld sol. Plant dem i en jord med nok organisk materiale til at holde jorden fugtig til våd. Vand sort magi regelmæssigt, og tillader ikke jord tørre. Befrugte disse planter regelmæssigt i løbet af vækstsæsonen med en økologisk, afbalanceret gødning. Black magic er en energisk producenten og en tung feeder og vil sætte pris på den ekstra ernæring.

Hårdførhed

Sort magi elefant ører er hårdfør i zoner 8-10. Om vinteren kan behandle dem. det samme som cannas, hvis de vokser i et køligere klima--grave dem op efter den første frost i efteråret. Overvintre knolde i et køligt område. Re plante knoldene i foråret, når faren for frost er forbi. Black magic er en flerårig plante i varmere områder, men den vokser så hurtigt, at det kan behandles som en årlig i koldere klimaer.

Formering

Disse planter vokser fra knolde og spredes let på deres egne. Grave op nogen af de små side-skud fra de vigtigste plante til at oprette en ny Tribune eller del en sort magi starter med en ven. Re plante disse side-skud i en fugtig medium. Start nye planter fra side-skud i slutningen af foråret, før vejret bliver varm. Direkte sommersol kan svide de unge transplantationer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com