Sådan Fix et drivhus

March 18

Selv om drivhuse har eksisteret i hundreder af år, har det kun været i det sidste århundrede med fremskridt i plast, de har været økonomisk for en person at bygge. Selvom drivhuse kan være fremstillet af glas, mursten og mørtel, er de mest almindelige typer af drivhuse lavet af hård, tåre-resistent plast. Men rivefast betyder ikke, tåre-gratis. En tåre i drivhus huden kan være alvorlige nok til at lade varmen slippe og tillade kold luft til at krybe ind i dit drivhus, skader sarte planter. Heldigvis, reparere et drivhus plast huden er enkel.

Instruktioner

•Wait indtil den omgivende temperatur i luften er over 50 grader F. ellers, du kan flytte dine planter ind i dit hjem eller til en anden drivhus midlertidigt. Check med en lokal børnehave eller kommercielle drivhus til at se, om de vil være villige til at tage sig af dine planter mod et gebyr, indtil du kan reparere dit drivhus.

•Mix sæbe og vand i en spand. Bruger din stige, rengøre indersiden og uden for film omkring tåre i dit drivhus huden grundigt. Måle tåre med målebåndet.

•Klippe to firkantede pletter fra dit drivhus plastfolie med en saks. Presenningen bør være mindst 100mm bredere i hver retning end tåre. Ved at reparere rive med en patch, distribuerer du stress over et større område. Dette tilføjer til livet i reparation job.

•Lay, en af patches ud flad, og anbringer overførsel bånd på tværs af det i strimler. Hver strimmel skal røre strip ovenfor. Fortsætte indtil lappe er helt dækket på den ene side med overførsel bånd. Tryk på alle luftbobler ud fra patch og båndet. Skære hjørner af programrettelsen i en lidt buet form.

•Climb op på din stige til at være i nærheden af rive. Fjerne opbakning papiret til tape til at afsløre selvklæbende. Placer patch over rive beskadigede overfladeareal, og tryk på ud eventuelle luftbobler, der kan danne mellem drivhus huden og patch.

•Gentag trin 4 og 5 for anden patch og anbringer det over tåre på indersiden af drivhuset.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com