Hvordan du udskifter et badeværelse vask prop VVS

March 19

Et badeværelse vask prop er en praktisk enhed, der lader dig fylde vasken med vand for at opfylde en bred vifte af badning behov sammen med vask delikat vaskeri elementer. Vandet i vasken er let drænet ved at trykke ned i stemplet, som frigiver proppen. En prop forsamling har tre hoveddele: en stemplet håndtag, en stemplet arm og en prop. Stemplet håndtag og proppen er over vasken og synlige; stemplet arm forbinder til VVS under vasken.

Instruktioner

•Undersøg VVS direkte under vasken afløb og finde stemplet arm for den gamle proppen forsamling. Bemærk, at armen forbinder til bunden af stemplet håndtag og på bagsiden af afløbsrør.

•Skub stemplet håndtere ned så proppen er i op-position. Placere et foldet stykke køkkenrulle under prop til at forhindre det falder fladt til afløbet når det afbrydes fra stemplet arm.

•Løsn møtrik på bagsiden af afløbsrør, der sikrer stemplet arm og fjerne arm fra afløbsrør. Bruge et par af slip-joint tænger, hvis nødder ikke skru i hånden. Dette afbryder også proppen fra stemplet arm. Fjerne klip enden af stemplet armen, der er forbundet til stemplet håndtaget og fjern de to dele. Fjerne stemplet håndtag fra vasken top. Trække proppen fra inde i vasken.

•Sæt nye proppen i vasken afløb med loop mod bagsiden af afløbsrør. Indsætte nye stemplet håndtaget ind i hullet i vasken top.

•Sæt enden af stemplet armen, der ikke har den lille bold på det gennem et hul i slutningen af stemplet håndtag. Lidt bøje stemplet arm klip og installere slutningen af stemplet arm gennem begge huller i klippet.

•Installer anden enden af stemplet arm ind i hullet på bagsiden af afløbsrør og spænd møtrikken på trådene. Teste stemplet. Hvis stemplet behov for justering, skal du indsætte stemplet arm i et andet hul i bunden af stemplet håndtag, indtil standsede fungerer ordentligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com