Hvordan man laver gardin paneler

February 6

Gør din egen gardin paneler forhindrer dig i at være begrænset til design, stof mønstre og farver af stormagasiner og kataloger. En af de største problemer med færdige gardin paneler ikke at kunne finde de rigtige størrelser. Mange hjem har ulige-formet windows, og hvis du bor i et ældre hus, dagens standard gardin størrelser ikke kan passe de fleste af dine vinduer. Men hvis du har grundlæggende syning færdigheder, kan du gøre professionelle gardin paneler, der passer til din windows og passer til din stil.

Instruktioner

•Vælg en hængende system for din gardin paneler. Indstillingerne omfatter stænger og poler lavet af træ, messing eller jern med koordinerende ringe og clips til at holde panelerne. Track systemer bruger dias og kroge til at suspendere gardiner. Spor typisk give gardin paneler skal lukkes samtidigt ved at trække en ledning. Polakker og stænger kræver ofte trækker hvert panel i hånden for at dække vinduet.

•Decide hvor længe du vil gardin paneler til at være. Gulv-længde gardiner kan falde ca ½ tomme over gulvet fra gardinstang eller de kan blive bundter på gulvet i en vandpyt effekt. Sill-længde gardiner bør hænge ½ tomme over vindueskarmen. Forklæde-længde paneler kan hænge omkring 2 til 4 inches under karmen.

•Indstil den oprindelige bredde af stoffet for at gøre din gardin paneler ved at måle længden af stangen, rod eller spor du vælger mellem stoppesteder, påklædt eller knopper i enderne. Hvis du vælger en mønstrede stof, kan ekstra materiale være nødvendigt at matche mønsteret langs bredden af paneler til at undgå en uoverensstemmelse mellem look. Et stof forhandler bør kunne fortælle dig måling af et mønster gentager for at sikre dig købe nok materiale til at fuldføre din paneler.

•Pick en overskrift tape for din gardin paneler. Pos. bånd oprette nemt et samlet eller plisseret kig på toppen af panelerne, og de fås i flere forskellige stilarter. Når båndet er knyttet, er læg eller indsamler skabt blot ved at trække ledninger inden for båndet. Pos. bånd skabe forskellige mængder af fylden i paneler og kræver ofte stof bredde skal være mindst to gange længden af stangen eller spore til at rumme indsamler eller læg.

•Klippe stof store nok til at rumme alle dine målinger, giver ekstra inches til at rumme sømme og folder. Ellers, sy stoffet sammen, matchende enhver gentage mønstre, for at gøre panelet store nok til dit vindue.

•Klap bund, top og sider af et gardin panel til den forkerte side til at oprette en 5/8-inch hem og tryk på folderne. Fold siderne igen med 1 tomme og tryk dem på plads. Nu fold bunden hem igen med 3 inches og tryk på den. Sy ned folderne med tråd at nøje kampe stof, syning tæt på indersiden kanter for at holde dem på plads.

•Sæt pos. tape til toppen for at fuldføre din gardin-panel. Placer båndet lige under den øverste fold, og sy det på plads på langs begge sider.

Tips & advarsler

  • Gardin paneler suspenderet fra ringe eller faner vil hænge lavere end de suspenderet fra spor. Justere dine målinger i overensstemmelse hermed. Vælg dækkende farve stof til at undgå at købe ekstra materiale til at rumme mønster gentager.
  • Sørg for gulv-længde gardin paneler ikke er for tæt på varme kilder.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com