Hvordan laver jeg en flise gårdhave mønster Online?

March 19

Hvordan laver jeg en flise gårdhave mønster Online?

Flise terrasser vinder i popularitet, som flere og flere mennesker bruger udendørs levende rum for afslappende og underholdende. Fliser kommer i ubegrænset antal farver, former og størrelser, hvilket giver dig uendelige muligheder i at designe din terrasse. Før du bryde ud den mørtel og injektionsmørtel, skal du udarbejde en plan for din flise gårdhave. Din plan bør indeholde form af din terrasse, dens størrelse og størrelsen af den flise, du planlægger at bruge. Der er en række online programmer, der kan hjælpe med planlægningen.

Instruktioner

Sammenlign Online flise estimatorer

•Du har mange muligheder for at planlægge din flise gårdhave online. Der er websteder, der kan hjælpe dig med at designe din terrasse og skabe en udbuddet listen for dig. Gratis programmer kan normalt findes på bureaulokaler, men inden der hoppes på de gratis tilbud, se hvis virksomheden kræver du at købe flise fra dem til at bruge sit program. Andre steder kræver et medlemskab gebyr for at få adgang til programmer.

En anden mulighed er at købe din egen softwarepakke, der kan downloadet eller købt på disken. Sammenlign funktioner før de beslutter, hvilken indstilling er bedst for dig. Steder såsom tilegem.com eller tileestimator.com give to af de mest udbredte programmer.

•Measurement er det vigtigste skridt i planlægningen ethvert flise job. En fejlberegning kan koste tid og penge. Bruge millimeterpapir for at skitsere dine gårdhave, fremhæve eventuelle usædvanlige vinkler eller cut-outs. Næste, måle alle de linjer, du har skitseret på dit papir. Må ikke bekymre dig om at beregne område eller firkant feet i første omgang, da du kan bruge softwaren til at beregne der. Siger "foranstaltning to gange, klip en gang", er især sandt i fliser, så det er værd at gå over dine målinger to gange.

•Indgående målinger efter dit program retninger. Programmet bør tillade dig at forfine vinkler eller Indsæt skåret ud områder for ildsteder eller gårdhave haver. Det skal også beregne areal og vise dig en tegning af din terrasse. Hvis noget ser galt, tjekke dine målinger igen. Denne del skal være rigtige for præcise priser og bestilling.

•Tag "virtuelle" terrassen shopping for flise. Programmer har ofte tusindvis af prøve fliser i en bred vifte af størrelser, farver og designs. Du kan starte med programmets prøve mønstre, genskabe mønstre fra en inspirerende bog eller et blad eller skabe mønstre af din egen. Hver version af din gårdhave flise design vil producere en anden liste over leveringer og vurdere dine omkostninger, især hvis det er en del af en detail site. Dette vil tillade dig at balancere budget og stil, mens du planlægger.

•Når du afslutte designet til dit nye flise gårdhave, udskrive din levering og Sammenlign priser mellem lokale hjem forbedring butikker, gulvbelægning butikker og online-kilder. Den planlægning arbejde bør gøre det let at sammenligne omkostningerne ved forskellige flise udvalg, samt bestemme om du vil lægge flisen, dig selv eller leje en professionel til at afslutte opgaven.

Tips & advarsler

  • Bruge den længste længde målebånd du kan finde og har en ven hjælpe dig gårdhave målinger.
  • Forskning i forskellige materialer og priser før du starter. Du kan finde visse fliser ikke er passende for din terrasse, og andre er ude af dit budget.
  • Forsøg ikke at lægge fliser selv uden nogle tidligere erfaring eller professionel hjælp.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com