Middel mod en Tilstoppede Bruser Drain

March 20

Middel mod en Tilstoppede Bruser Drain

Fra tid til anden bliver dit brusebad afløb tilstoppet, som hår og sæbe langsomt bygge indtil endelig ingen vand kan komme igennem. Der er en række måder at afhjælpe et tilstoppet afløb, hver med deres styrker og ulemper.

Kaster

Et stempel er en af de vigtigste hjemme VVS værktøjer for en grund. Det pres, som en god stemplet kan forårsage er nok til at tvinge mange træsko ned i røret og i sidste ende ud i en større rør. Hvis dit brusebad afløb er i en balje, skal du huske at blokere overløbet pladen med en våd klud, så trykket vil være i stand til at opbygge.

Kemikalier

Flere kommercielle produkter på markedet er designet til at blive hældt ned et tilstoppet afløb, hvor de vil begynde at spise løs på tilstoppe. Disse kemikalier kan være farligt at røre ved, så når du hælde det i afløb gør det langsomt og derefter skylle området godt, efter at have ventet for kemikalier til at arbejde efter vejledningen på flasken.

Drain slangen

Når tilstoppe bare ikke vil rokke sig, er det tid til at gå videre til blikkenslager værktøjer. En drain slangen er en lang metal rør, som du indsætter i afløbet og derefter rotere. Spolen på enden af slangen vil spise i træsko, som du kan derefter trække ud. For snaking bruser badekar afløb, kan du finde det lettere at fjerne overløbet pladen og indsætte slange der.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com