Problemer med nat blomstrende Jasmine

March 20

Nat blomstrende Jasmine faktisk blomstrer i dagtimerne, men duften kommer ikke ud indtil aften. Det blomstrer i sommervarmen og har lille trompet-formede hvide blomster, der er lidt voksagtige og alt for stærkt duftende for nogle mennesker. Når blomsterne er brugt, er der giftige, små hvide bær. Nat blomstrende Jasmine er en subtropisk, frost-buddet plante hjemmehørende i Sydamerika og Vestindien. Problemer med duft, toksicitet og hårdførhed tilføje til sin invasiv art, beviser anlægget ikke er for alle.

Hårdførhed

Nat blomstrende Jasmine er en stedsegrøn plante i de fleste områder, men kan få kolde skader i lys fryser. Beskære kolde skader i foråret når nye vækst starter. Nat blomstrende Jasmine er kun hårdfør i USA-afdeling af landbrug plante hårdførhed zoner 8-11. Det dør tilbage til jorden, når konfronteret med frostgrader. Det kommer tilbage i foråret, men kun i zoner 8 og 9. Andre cool zoner med udvidet indefrysning cyklusser og sne dræbe anlægget.

Toksicitet

Udsættelse kan forårsage åndedrætsbesvær og indtagelse kan bringe på en feber. Absolut astronomi rapporterer, at nogle indtagelse af dele af planten især frugt kan bringe på andre symptomer. Opført var hurtig puls, overdreven spytsekretion og gastritis. En undersøgelse, der er nævnt i samme publikation bemærkede at plante indtagelse forårsaget en ko til at dø og indtagelse af bær af et 2 år gammelt barn forårsaget diarré, opkastning og blod i afføringen. Anlægget er i natskygge-familien, som har giftige medlemmer

Duft

Plantens mest eftertragtede træk er dens duft. Dette er også et problem. Det kan forårsage alvorlige reaktioner hos personer med allergi eller overfølsomhed. Duften kan være meget stærk om aftenen, og det har skulle fjernes fra indendørs til at hjælpe mennesker, der udviklede luftveje, næse og hals problemer.

Invasiv

Nat blomstrende Jasmine er opført som en invasiv ukrudt i Australien, og det bliver et problem ukrudt i New Zealand. Pacific Island økosystemer gav det en risikovurdering af "high" og tildelt det tal for de 17, lister det så farligt at økosystemer. Florida har nævnt det på sin forbudt plante liste. Som sådan, er planteskoler og havecentre ikke tilladt at sælge anlægget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com