Ideer til fugtisolering indvendige vægge

March 21

Når fugt infiltrerer de indvendige vægge af dit hjem, kan det forårsage mug, mug, revner eller endda strukturelle skader som væg forskydning. Fugt mest almindeligt påvirker de indvendige vægge af kældre som grundvand og regnvand kan sive gennem små åbninger i konkrete kælderen fundamenter. Derudover kan hydrostatisk tryk eller pres fra stående væsker, bygge omkring vaccinationszonens udkant, indvendige kældervægge, hvilket er, hvad der forårsager revner og strukturelle skader. Heldigvis er der flere strategier, du kan bruge til vandtæt indvendige vægge.

Fangere

Fangere er specialiserede kemikalier, som du kan anvende til træ eller murværk indvendige vægge, ligesom du ville anvende en frakke af maling. Men i modsætning til maling, en sealer fylder de minut huller og porer i et materiale, hvilket gør materialet vandtætte og mindre tilbøjelige til at blive oversvømmet med vand. Som LookSmart hjem inspektion noter, mens fangere er ineffektive på afløser hydrostatisk tryk bag indvendige kældervægge, fangere kan begrænse revner, som er forværringen af betonfundamenter på grund af overdreven fugt og fugtighed.

Vandafvisende gipsvæg

På grund af absorptionsevne af drywall er belægning med en sealer ikke den bedste imprægnering indstilling. Også kendt som gipsplader, drywall består af en gips kerne omgivet af tykt papir indpakning. Når disse wrappings bliver våde, kan de overføre fugt til gips, bestående af integriteten af en hel drywall panel. Hvis du er stejlt på ved hjælp af Gipsvægge til indvendige vægge i en fugt-udsat område, såsom kælderen, spørge Builder anbefaler at bruge grønne bord. Grønne bord er en specialiseret type af drywall, der byder på frodige, fugt-resistente pakninger. Derudover har nævnets gips core ofte en voks eller silikone coating, som beskytter kernen fra fugt.

Sump pumpe

Installation af en sump pumpe er en indervæg imprægnering idé, som er specielt velegnet til kældre. En sump pumpe udnytter en centraliseret sump, eller pit, der "trækker" vand væk fra indvendige vægge og samler det ved hjælp af naturlige kraft tyngdekraften. En pumpe udledninger derefter vand fra dit hjem, at sende den uden for.

Fransk afløb

En fransk afløb er en VVS-system, som du kan bruge sammen med en sump pumpen. Installation af dræn kræver jack-hamren ud en 4 - til 6-tommer bredt hul eller kanal langs den indvendige omkreds af dine kældervægge. Et perforeret rør, der er skrå lidt mod sump, hviler i hullet. I forhold til ved hjælp af en sump pumpen alene, hjælper en fransk afløb lede vand væk fra indvendige vægge mere let stigende pumpens effektivitet på imprægnering vægge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com