Nemmeste måde at fjerne tapet kant

February 10

Nemmeste måde at fjerne tapet kant

Wallpaper grænser er en leg at anvende på din væg, men at fjerne dem er meget vanskeligere end at sætte dem. Ældre baggrunde har tendens til at være reel papir og er meget nemmere at fjerne end nyere wallpaper grænser, som er normalt belagt med vinyl til at beskytte dem mod farvning. De to mest almindelige strategier til at fjerne en tapet kant inddrage dampende eller kemiske behandlinger.

Damp

Damp er en af de nemmeste måder at fjerne en tapet kant, fordi det kræver kun to stykker udstyr: en damper og en skraber. Du kan købe eller leje en tapet damper fra din lokale hardware butik. Hver tapet damper har lidt forskellige retninger, men alle dampskibe inddrage fylde beholderen med vand og udlejning varmelegeme varme vandet i omkring 15 til 20 minutter. For damper skal være effektiv, skal dampen trænge tapet for at løsne limen på bagsiden af papiret. Scoring grænsen med en cirkulær scoring værktøj eller let skrabe bare overfladen af papiret med en skraber tillader damp dybere penetration.

Når dampen er opvarmet, gælde det for et område af grænsen. efter et par sekunder, bør papiret begynde at skalle af væggen. Brug skraberen til at fjerne genstridige områder, lim eller papir. Skræl og fjerne papiret, som du går.

Kemiske geler og væsker

En anden simpel måde hen til fjerne en tapet kant er at anvende en specialdesignet kemiske agent, der nedbryder tapet lim til nem fjernelse med en skraber. Kemiske behandlinger tendens til at være effektiv, men nogle boligejere finde dem sværere at arbejde med, fordi beskyttelse af hud og øje kan være påkrævet, sammen med yderligere ansøgning værktøjer som sprøjter eller klude, alt efter fabrikantens anvisninger. Kemikalier og geler indeholder enzymer, der støtte vand indtrængen gennem papiret og nedbryde lim på underlag af tapet til nem fjernelse med en skraber. Som en damp behandling kræver kemiske behandlinger scoring tapet først, således at kemikalierne kan trænge ind i papiret.

Tillad kemiske at suge ind i papiret i flere minutter pr fabrikantens anvisninger. Brug en bred skraber til at fjerne grænsen fra væggen, at tage sig for at undgå nicking den omgivende væg maling. Vask væggen ned med en fugtig klud efter fjerner grænsen for at rydde op eventuelle resterende kemikalier.

Tips og Tricks

Selvom sprøjter rådes til at fjerne tapet fra en hel væg, anvende en gel eller flydende med en pensel eller klud er mere effektiv for tapet grænser, så du ikke unødigt behandle området omkring væggen.

Det er ikke ualmindeligt for områder af tørrede lim til at forblive på væggen, selv efter grænsen er blevet fjernet. Behandle sådanne lim direkte med tapet kemiske at blødgøre det, og derefter skrabe forsigtigt med en spartel. Enhver tid, du bruger en spartel til at fjerne en tapet kant, løber du risikoen for at beskadige maling eller gipsvæg. Undgå beskadigelse af glidende spartel mod væggen, så at kniven er næsten flugter med væggen i stedet for vinkelret på det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com