Hvad der forårsager en våd kælder?

February 10

Hvad der forårsager en våd kælder?

En våd kælder forårsager husejere at tabe penge hvert år på grund af reparationer og et fald i ejendomsværdi. Mange problemer kan føre til en våd kælder. For at afhjælpe problemet, skal du først afgøre, hvad der forårsager kælderen at blive våd. Tegn på en våd kælder er synlig skimmel, pletter på væggene, ruster metal, afskallende maling og muggen lugt.

Kondens

Hvis der er ingen indlysende tegn på vand efter regn men kælderen har løbende fugt og luftfugtighed, er problemet sandsynligvis kondensvand, som opstår når varmt luft tilgange cool overfladen af væggene. Da den varme luft køler, dråber form forårsager kælderen at blive våd. Kondensproblemer er nemmere at lave end lækager. Fokus på kilden af fugt forårsager den våd kælder, såsom brusere, tørretumblere og tørresnor. Ved hjælp af en affugter kan fjerne 100 pints vand om dagen og er meget nyttigt til en våd kælder. Hvis der er en bruser i kælderen, bør brug en udstødning fan for at undgå ekstra fugt. Holde alle lufthuller åben, fremme luftcirkulation og forhindre fugt i kælderen.

Utæt tag

Et tag, der utætheder er ofte synderen for en våd kælder. Hvis downspout og tagrender ikke udfører den korrekte måde, løber regnvand mod grundlaget for hjemmet i stedet for væk, forårsager vand at komme bag tagrender. Gutters overflow fordi de bliver tilstoppede eller for lille. Holde tagrenden ren er vigtigt at forhindre, at grundvand siver ud i kælderen. Inspicere downspout. Vandet vil flyde frit ud af åbningen i bunden. "Bedre boliger og haver" anbefaler tilføje tagrenden udvidelser for at bære vandet mindst 5 fødder fra fundamentet af hjemmet.

Sortering

Inspicere værftet for store vandpytter. Lav tude maj behovet udfyldt eller kanaler gravet ud til bedre vand flow. "Bedre boliger og haver" tyder på ved hjælp af en jord blandet med ler, der giver frem vand i stedet for en jord, der tillader vand at suge ind i jorden. Ofte små floder form og kør mod grundlaget for et hjem, forårsager en våd kælder. Reroute floder for at flyde væk fra huset. Seal leddene mellem indkørsler, terrasser og gåture, er direkte udsat for regn med vejrfast caulk. Disse områder bør skråner væk fra hjemmet; men når et hus afregner, disse områder kunne blive skrå forkert.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com