Hvordan man laver en gesims for gardiner

March 22

Hvordan man laver en gesims for gardiner

Gesims bestyrelser har været brugt i mange år som en dekorativ måde at tilføje stil og dække de stænger, der understøtter gardiner. En gesims bestyrelsen kan laves i en bred vifte af stilarter fra skræddersyet til overdådige. Lær, hvordan til at bygge, betrække og installere en gesims board fremstillet af billig pine tømmer. Dette gesims vil blive bygget med lige linjer der passer til et moderne værelse. Denne type af bestyrelsen kan tilpasses for at skabe en meget formel stil eller enhver anden stil du ønsker. I dette eksempel vil være for en 36-tommer bred af 64-tommer høje vindue.

Instruktioner

•Build gesims foundation ved at knytte lange stykker af tømmer sammen. Placer et stykke oven på den anden matcher de lange kanter for at danne en "L" form, svarende til at gøre 1/2 af en kasse. Vedhæfte langs de lange kanter med skruer. Tilføje et kort stykke (8 af 8 inches) til hver ende at gøre enderne. Skru disse stykker på forsiden og det øverste stykke. Den færdige ramme vil være en boks uden tilbage-delen. Check med en firkant på hjørnerne. Boksen gesims er nu klar til næste trin.

•Dæk fronten og slutningen sektioner med et lag af tynde skum. Wrap skummet over toppen og over de nederste kant af ansigtet og enden sektioner 1 tomme. Dette puder på skarpe kanter af tømmer. Hæft skum på plads. Dække samme område (over skum) i quilt batting ved hjælp af den samme procedure som skumlag. Quilt pladevat vil give en blødere, lidt oppustede base for dit stof.

•Upholster skum dækket områder af gesims med stoffet valgt, startende øverst i midten og arbejder til og rundt om enderne. Fold din stof i hjørnerne pænt kontrollerende hovedparten. Dække den øverste kant med stof viklet over det øverste 1 tomme. Startende fra center bunden Følg den samme procedure for at hæfte dit stof foldning på indersiden og omkring enderne, der dækker alle udsatte områder. Trække i stoffet, glat og stram.

•Staple pyntesnore langs de øverste og nederste kant af polstrede gesims udhugning hjørner for at danne pæn firkantede hjørner. Indefra starter nederst dække hæftet kanten af pyntesnore med foring stof. Fold rå kanter af foring stof under og korte. Dække hele kirkerummet den gesims bestyrelsen med foring stof. Indvendigt hjørner kan være lidt kedelig. Foring stof har at være foldet og strejfede i indvendigt hjørner. Dække top udenfor med foring stof.

•Installer hylden parentes 1 1/2 inches til ydersiden af vinduesrammen og 1 1/2 inches over vinduesrammen. Dette giver plads til at dække toppen af gardiner eller draperier og tillader jævn bevægelse af gardiner stangen. Installere gardin eller gardiner stænger, hvis de ikke allerede er på plads. Indstille gesims på toppen af hyldeknægte og fastgør med skruer igennem beslaget til indersiden af gesims. Stå tilbage og nyde.

Tips & advarsler

  • Den pyntesnore kan fjernes fra toppen af gesims bestyrelsen og frynser kan være fastgjort langs bunden i stedet for cording.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com