Hvilke grøntsager til fabrikken i februar?

March 22

Hvilke grøntsager til fabrikken i februar?

Hvilke grøntsager du vil plante i februar afhænger helt af hvor du bor. Nogle steder kan stadig være dækket med sne og jorden frosset fast, mens andre er klar til sommeren afgrøder. De to kriterier for plantning vil være, om dit område er frost gratis i februar og jordbundens temperatur i din have. Der er en række måder at finde ud af.

Plantning zoner

Som en generel vejledning, USDA plante hårdførhed Zone (Se ressourcer) kort er et nyttigt udgangspunkt, men ikke altid en perfekt vejledning; bør betragtes som dit eget micro-klima. Zoner 10a og 10b, som dækker meget af Florida og rejse vest til Victorville, Californien, for eksempel, er generelt betragtes som frost gratis, så velegnet til udplantning frost-følsomme sommer grøntsager som bønner, agurker, tomater og zucchinis hele året rundt, herunder februar. Forskellige regioner kan yderligere klassificeres ved "jordens temperatur regimer,." USDA har udarbejdet en kort giver gennemsnitlige årlige jordtemperaturer efter region, selvom det er en lidt mindre nem at følge end plante hårdførhed Zone kort.

Jordtemperaturer

Alle grøntsager har en optimal germinating temperaturområde. Nogle kan plantes i koldere jord end andre. Et par af de tidligste afgrøder til at gå i jorden efter vinteren er spinat, pastinak og salat, som alle spire godt på 32 grader F, mens ærter, radise, gulerødder og selleri alle sikkert sås direkte i jorden når den når 41 grader F. Nogle grøntsager og frugt vil simpelthen ikke spire hvis jorden ikke er varm nok. Bønner, majs, okra og peber kræver alle jordens temperatur mindst 59 grader F til at spire, og dens meningsløst at plante dem alle tidligere.

En jord termometer er et aktiv til at bestemme jordbundens temperatur, selv i udækket jord kan temperaturen variere fra dag til dag i en usikker nordlige foråret og den længere nede du springet termometeret jo koldere jorden vil være. Kontrollere jorden på forskellige tidspunkter af dagen, indtil det gennemsnit temperaturen kræves af de frø du er plantning. Frø pakker tilstand generelt temperaturen kræves for at bestemt grøntsag. For nogle planter med en høj spiring temperatur, kan det være en god idé at starte dem i frø bakker og omplante dem når jord og vejret har varmet, udvide dit vækstperioden.

Når at starte dine frø

Så hvis du bor i zone 10a eller 10b, tomater, kan majs, agurker og frost-følsomme grøntsager gå ind med succes i februar. For køligere områder, find din zone, så tjek din egen have, da det kan være mere beskyttede og din jorden varmere, hvis det har en stor mængde af organisk materiale. I alle områder, læse frøposen for zone eller temperatur krav og kontrollere jordens temperatur for de bedste resultater. I nordlige stater, kan du plante nogle af dine frø i frø bakker og placere dem ved en solrig vindue for en tidlig start til kortere vækstsæsoner. Men hvor du kan vente, indtil betingelserne er rigtige for dine frø. Til rodfrugter som gulerødder og rødbeder, er bedst at bare vente til jorden for at være klar, da de ikke transplantationen godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com