Nødvendige redskaber til polstring

March 22

Nødvendige redskaber til polstring

Polstring arbejde indebærer tilføje oplysninger til forskellige stykker af møbler, såsom stole og sofaer, eller ændre dem med detaljer som polstring, gjord, stof, eller sædebetræk. Betrækket kræver flere værktøjer, der er designet til at udføre bestemte job. Ved hjælp af de korrekte værktøjer, kan du udføre dine polstring arbejde effektivt.

Korte pistol

En korte pistol bruges til hæftning polstring til træ. En korte pistol er lettere at bruge end en manuel hæftemaskine, fordi du ikke har til at udøve meget magt, dermed forårsager mindre hånd og arm smerter.

Nål næse tænger

Nål næse tænger bruges til bøjning, gribende og skære små ledninger, ifølge daviddarling.info. Tang er også velegnet til greb elementer som brudt hæfteklammer og hæfteklammer, der er for små til at få fat med fingrene.

Polstring stifter

Specielt lavet til polstring, store ledes polstring stifter bruges til at fastgøre polstring eller tekstiler til møbler til en lang hold, efter upholsterytacks.net. Disse stifter fremlægge en mere dekorative finish end hæfteklammer, fordi de er tilgængelige i forskellige størrelser, farver og finish.

Tack Hammer

En fælles polstring værktøj, tack hammer er let og normalt lavet af bronze. En tack hammer har en magnetisk hoved til at hjælpe dig med at indsamle tack og placere den på det nøjagtige sted uden risiko for andre hånden rammes som du holder tack. Den lille, flade hoved af hammer bruges til hammer stifter sikkert, ifølge perfectfit.com.

Saks

Et par tunge saks er afgørende for polstring arbejde. Din saks bør være stærk nok til at skære stof som denim, uld og læder. Hvis du vil bruge din saks effektivt, bør de skærpes regelmæssigt.

Klo værktøj

Bruge en klo værktøj til at fjerne søm og hæfteklammer uden at beskadige træ omkring dem. En klo værktøj ligner en skruetrækker med en kløftet ende for at fjerne søm og hæfteklammer.

Regulator

En regulator ligner en lang nål og bruges til at forme og at justere udstopning deformiteter, ifølge jwupholstery.net. Regulatoren kan skubbe fyld ind i snævre områder af møbler. I slutningen af en regulator har også normalt øje til støtte i threading.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com