Hvordan man laver en hjemmelavet kan knuser

March 23

Hvordan man laver en hjemmelavet kan knuser

Aluminium kan genanvendelse vil hjælpe miljøet. Hvis du gemmer dåserne og tage dem til din lokale genbrugsfirma, kan du gøre en lille smule penge. Knusning dåser vil gøre det lettere at få flere dåser i en taske eller kan bin. Du kan købe en dåse knuser eller du kan lave dine egne med materialer, som du kan finde, rundt omkring i huset eller på den lokale isenkræmmer i lejlighedskøb siloer.

Instruktioner

•Brug saven til at skære bestyrelsen i halvdelen, så du har to 15-tommer-stykker.

•Sæt to brædder oven på hinanden. Fastgør døren hængslet på enderne af brædderne, som er 2 inches tyk. Når døren hængslet er knyttet, vil du kunne løfte op i top bestyrelsen og lukke den, mens den nederste bord forbliver stationær.

•Brug to 1-inch skruer til tillægger den øverste bord jar låg. Kanten af krukken låget bør flugter med udgangen af bestyrelsen. Bruge øvelsen til at gøre den pilot hul i låget og bestyrelsen. Borehoved bør størrelsen af skruen. Gøre det samme i bunden bestyrelsen.

•Sæt døren håndtag til toppen af den øverste bord 1/2 tommer fra slutningen af bestyrelsen og centreret. Placere håndtaget den længe måde og ikke side til side. Fastgør håndtaget med to 1-inch skruer og en skruetrækker.

Tips & advarsler

  • At knuse en dåse: løft op på håndtaget, Placer kan i nederste krukke låg og bringe øverste bord låget på dåsen. Brug lidt kraft til at knuse kan.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com