Fælles design for udvendig dør håndsæt

March 24

Fælles design for udvendig dør håndsæt

De tre mest almindelige typer af indgangen dør smæklås i brug er i dag drejeknapper, håndtag og tommelfinger-låsen håndtag. Inden for disse tre kategorier er der bogstaveligt talt hundredvis af muligheder. Alle tre kan findes i en række forskellige arkitektoniske stilarter, og hver af dem er typisk tilgængelige i en vifte af materialer og finish.

Lås indstillinger

Design eller udseendet af døren håndsæt sker primært ved håndtag mekanisme. Hver af de tre stilarter er populære af forskellige årsager.

Knop er langt den mest almindelige. Den enkle vride handling af en knop gør det nemt at bruge. Dens design gør den længstvarende af de tre stilarter, og det er tilgængeligt i den bredeste vifte af muligheder. Det er også den billigste mulighed for de tre stilarter.

Dørgreb har spiller mere ind i de seneste år på grund af deres brugervenlighed. Små børn, ældre og handicappede mange mennesker finde løftestænger nemmere at bruge end drejeknapper. Lidt dyrere, de er også tilgængelig i en bred vifte af stilarter.

Tommelfinger-låsen håndtaget er typisk de mest udsmykkede. Det lægger til døren med et langt håndtag drives af en tommelfingerknap øverst. Tommelfinger-låsen håndtag er mindre almindelige og findes ofte i mere opskalere opførelse og ældre boliger. De er de dyreste; de omfatter typisk en deadbolt privatliv lås, som kompenserer for nogle af prisstigningen.

Arkitektoniske stilarter

Stilen i hjemmet bør styrkes af hardwaren. I døren hardware kan disse typografier opdeles i tre hovedkategorier.

Moderne dør hardware vil indslag stark, rene linjer. Typisk meget i vejen for dekorative detaljer, disse håndtag kan være strengt utilitaristisk eller, sommetider, upraktisk. Moderne handlesets kan have funktioner som låses eller være fremstillet af mindre almindelige materialer som rustfrit stål eller farvet akryl. Designmål er at være frisk og karakteristisk.

Hardware i en moderne stil er den mest almindelige. Det har rene linjer, men det er ikke typisk som barsk som moderne. Det bestræber sig på at blande med alle stilarter af arkitektur, mens ofte tilpasse designelementer fra moderne og vintage stilarter.

Antikke eller vintage reproduktioner er typisk mere omfattende. De er som regel dyrere og har mere tilpasset finish. I denne kategori kan funktion tage en bagsædet til form. Her finde du udsmykkede detaljer, som prægede design og blandede materialer som metal og glas i de samme håndtag.

Døren håndtag finish

De fleste telefoner i detailforretninger kommer i en række forskellige finish. Moderne håndsæt typisk kommer i fire eller fem grundlæggende finish: en glans guld, gloss silver, matte eller "børstet" guld, børstet sølv og mat guld med mørke antik, normalt kaldet bronze.

Vintage reproduktion hardware er typisk færdige flade snarere end glans. Det kommer i en bredere vifte af finish, herunder kobber, sort eller hvid nødlidende malet finish og undertiden spanskgrønt. Børstet guld og sølv finish er også almindelige.

Glas knapper kan findes med guld eller sølv hardware; Nogle vintage reproduktioner har også antikke overflader. Moderne glas håndtag har metal indstillinger denne tendens mod lysere glans finish med nogle børstet guld og sølv.

Moderne hardware er mere tilpassede. Det har en tendens til trend med nuværende arkitektoniske stilarter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com