Oplysninger om Dolchica Pink Spirea

March 24

Oplysninger om Dolchica Pink Spirea

Spiræa japonica er en blomstrende løvfældende busk, der er hjemmehørende i Japan og Kina. Arten vokser til mellem 4 og 6 feet tall, fremstilling af klynger af små lyserøde blomster hele sommeren. "Dolchica" kultivar vokser til en moden højde på 2 til 3 fødder høj. Det er hårdfør i USDA hårdførhed zoner 5 til 9.

Løv

Dolchica vokser i en bunke form til en bredde på 4 fødder med mørke grønne blade, der har en Bordeaux nuance, når de først dukker op. De 1-til-3-tommer aflange blade har meget fint tandede kanter. Denne kultivar tilbyder også efterår interesse med bronze blade.

Blomstrende vaner og beskæring

Dolchica begynder blomstrer i maj eller juni og fortsætter gennem August. Den lille mørk pink til Bourgogne blomster er dannet i klynger måling 4 til 6 inches i diameter. Blomsterne bør fjernes, da de begynder at falme for at tilskynde til fortsatte blomstrer. Blomsterknopper er dannet i foråret på nye stængler. Denne busk behøver ikke generelt at være beskåret. Men hvis beskæring er ønskede at reducere størrelsen af busken eller neaten det, det skal være i slutningen af efteråret. Det kan også være beskåret i slutningen af vinteren eller det tidlige forår før nye stængler begynder at vokse. Denne busk har tendens til at sucker. Sucker skud bør fjernes, da de vises. De kan klippes i græsklædte områder eller fjernet fra haven med håndsakse.

Vækst krav

Et sted, der modtager seks til otte timer af sollys hver dag tilskynder Dolchica til at blomstre mere voldsomt, men det kan også dyrkes i delvis skygge. Lerede eller sandet jord er at foretrække, men denne busk vil tolerere en bred vifte af jordtyper, så længe de dræn godt. Jordens pH-værdi kan være alt fra 5.6 til 7,8. Supplerende vand bør gives en gang eller to gange om ugen i de første år, mens de nyplantede Busk er at få etableret. Fra det andet år på, skal det vandes, når de øverste 3 inches af jord er tør.

Anvendelser i landskabspleje

Dolchica har en bred vifte af praktiske anvendelser i landskabspleje. Dens mindre højde gør det velegnet til foundation beplantninger. En god tolerance for solrigt eller delvist skyggefulde steder giver mulighed at blive plantet langs en syd, øst eller vest eksponering, så længe området ikke er dybt nedtonet af træer, store buske eller andre bygninger. Den lange flor periode og prangende blomster kombineret med efteråret blade farve gøre denne plante nyttig som en modellen plante eller vigtigste knudepunkt i et landskab. Dens lille størrelse gør det også velegnet til brug som en accent plante. Når denne Busk er plantet som en accent omkring en større busk eller lille dekorative træ, Sørg for at det vil få mindst fire timer af direkte sollys. Flere buske kan plantes i en række som en lav uformelle hæk eller som kant beplantning langs kanten af en græsplæne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com