Den bedste kantning at stoppe græsset i at vokse ind i blomsterbede

March 24

Den bedste kantning at stoppe græsset i at vokse ind i blomsterbede

En farverige blomsterbed modregnes en sund tæppe af græsplæne er en tiltalende synet. Græs er en kraftig plante, der vokser let engang etableret; det ønskelige kant mellem græsplæne og haven er sløret når græsset griber ind i blomsterbedet. Der er en masse valg i kantning materialer, men kun et par typer er effektiv barrierer mod uønskede græs.

Den måde den vokser

Græsset er både nem at dyrke og vanskeligt at udrydde. Græs spreder af jordstængler, underjordiske udløbere, der krybe vandret før de dukker op fra jorden. Jordstængler kan sætte rod og skabe nye skud, begynder en ny plante uafhængigt af den oprindelige rhizom. Græs også spreder sig ved frø, transporteres af vinden, i ny jord og endda på bunden af sko. Nogle græsser, såsom crabgrass og kvaksalver græs, er invasiv, mens andre er begrænset lettere.

Kantning og stof

For at forhindre græsset i krybende ind i blomsterbedet, må barrieren være mindst 4 inches dyb; 5 inches er bedre, især hvis der er invasive græsser, såsom crabgrass. Undgå materialer, der forværres, såsom træ. De bedste resultater kommer fra landskab stof placeret under kantning, lidt op af jorden i græsplæne side og strækker sig til haven-bed-side. Kantning bør flugter med græsplæne til slåning.

Fleksibel græsplæne kant

Poly græsplæne kant er designet med henblik på at adskille græsplæne fra blomsterbede og omkostningseffektiv. Professional - eller kommercielle-grade kantning er den mest holdbare og har tilstrækkelig dybde. Den fleksible kant kan bruges til buede layout; nogle poly kantning produkter kan installeres på rette vinkler samt. Der er også en effektiv, men dyre, galvaniseret stål græsplæne kant på markedet, som kan kurve og bøje i rette vinkler.

Beton og mursten

Den mest uigennemtrængelig barriere er konkret, men det er også dyrt og permanent. Planlæg haven, så det er afgrænset af strukturer som et fortov, bremse eller terrasse at minimere konflikten med græs. Beton kantsten bør fastsættes til klasse for en slåning kant. Mursten, sten og præfabrikerede betonblokke er effektiv kanter, men bør blive installeret korrekt, herunder landskab stof på 3 sider. Placeret flugter med kvalitet, de de blander sig med de fleste landskaber.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com