Hvordan kan jeg isolere gulve på konventionelle fundament?

March 24

Når du installerer isolering på en konventionel foundation, er en af de vigtigste ting du skal overveje før du starte jobbet crawlspace adgang og højde. Hvis crawlspace ikke er stort nok til at arbejde, kan du ikke installere isoleringen, selvom det er et konventionelt gulv. Dette er almindeligt i ældre huse. Nyere boliger vil have crawlspaces at når 2 eller 3 fod fra jorden; Dette er masser af plads til at arbejde.

Instruktioner

•Sæt alle af isoleringen under huset til at holde dig fra at skulle spilde indsats. Start i enden længst væk fra indgangen og arbejde din vej tilbage.

•Sæt de første strand af isolering i mellem gulvet bjælker. Skub et par af bøjler. Fortsætte med at bruge fuld længder af isolering først for at gøre jobbet gå hurtigere.

•Measure de resterende huller, der ikke er isolering. Skære isolering til måling med busk trimmere til at give dig en meget renere snit. Læg stykker af isolering i hullerne, og bruge bøjler til at holde dem.

Tips & advarsler

  • Bære tøj, der dækker alle dele af din krop. Bære en hat, briller, handsker og beskyttelse af øjne. Glasfiber i isoleringen kan medføre, at du bliver meget kløende.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com