Værktøjer til at slibe sten

March 24

Værktøjer til at slibe sten

Du kan forme og male rock for at opnå en ønsket look. Når slibning rock, er det vigtigt at bruge rigtige værktøjer, afhængigt af størrelsen og styrken af klippen. Nogle værktøj vil løsne store bidder af rock ad gangen, mens andre værktøjer er bedre egnet til slibning mindre områder eller polering rock for en prikken over i'et.

Håndværktøj

Disse værktøjer er de mest grundlæggende værktøjer, der anvendes til slibning klipper. Rock hånd værktøjer omfatter mejsler, tand mejsler, hamre og håndsæt. Du bruge disse værktøjer til at fjerne store bidder af rock. Når du fjerner de vigtigste stykker af rock, brug værktøjer som røbestoffer, Raspe, rifflers og sandpapir til finere slibning processer.

Luft-drevne værktøjer

Rock sculpting og slibning værktøjer kan også være pneumatiske eller luft-drevne. Nogle versioner af mejsler og hamre bruger trykluft til ekstra strøm. Tandbørstning værktøj er en anden type af pneumatisk værktøj, som du kan bruge til at male og texturize rock. Diamantklinger og hårdmetal-tippes pneumatiske værktøjer, som er ekstremt stærke, arbejde bedre med hård rock, såsom granit. Du kan skære blødere rocks, ligesom marmor med carbide spids eller stål-tippet værktøjer, på grund af tools' mindre styrke.

El-værktøj

Du kan også bruge magt værktøjer til at male rock. Slibemaskiner, die kværne og hammer Boremaskiner er ekstremt nyttige i rock udskæring. Med kværne, skal du igen tage typen af rock i betragtning. Sværere klipper vil kræve diamantklinger, mens du kan skære blødere klipper med carbide. Når du har jord væk fleste af de unødvendige rock, kan du bruge polermaskiner for at opnå en glat overflade, når klippen er for svært for sandpapir til at være effektiv.

Sikkerhedsudstyr

Det er vigtigt at praksis sikkerhed, når du arbejder med farlige rock slibning værktøjer. Du skal bruge høreværn, når ved hjælp af elværktøj og pneumatiske værktøjer, og chok resistent handsker er vigtigt at have når du bruger vibrerende udstyr, da vibrationer kan i sidste ende medføre følelsesløshed i hænderne. Bruge en respirator hvis du arbejder med sten støv i en længere periode af tid, især hvis den sten, du arbejder med indeholder giftige materialer som silica.

Hjælpeansatte værktøjer

Nogle værktøjer, der er involveret i klippen slibeproces faktisk male ikke rock, men er nødvendige for de andre værktøjer til at være effektiv. En workbench, der undertiden omtales som en "bankmand", er afgørende. Den skal være stærk nok til at modstå vægten af stenen og pres under slibning og sculpting proces. For luft-drevne værktøjer er en luftkompressor nødvendigt for at holde værktøjer kører kontinuerligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com