Problemer med at installere en over jorden Pool varmer

March 24

Problemer med at installere en over jorden Pool varmer

Over ground pools, i modsætning til i jorden modeller, har tendens til at tabe varmen hurtigt som temperaturen falder. Dette gør tilføjelsen af en pool varmer en funktionel måde at udvide anvendelsen af en over jorden pool. Svømmere kan nyde varmt vand, selv når lufttemperaturen falder men installation en overjordiske pool varmer skaber flere potentielle problemer.

Omkostninger

Over jorden pool varmeovne er dyrt, både at købe i første omgang og til at køre og vedligeholde. En god vandvarmer kan let koste mere end $1.000, med professionel installation tilføjelse til denne udgift. Gas-drevne pool varmeovne bruger naturgas, som er genstand for stigende nytte satserne. Det samme gælder for elektriske varmeapparater, som bruger strøm fra nettet.

Installation en overjordiske pool varmer tvinger ejeren til at forpligte sig til at bruge sin kilde til brændstof for livet af varmelegeme, som forventes at blive et årti eller mere. Som et alternativ, kan et solvarme dækning holde pool vand rimeligt varmt til en minimal pris.

Plads

Installation en overjordiske pool varmer kan være en udfordring, hvis pladsen er begrænset. I-jorden pool mekaniske komponenter kan blive opstaldet under jordoverfladen eller i en nærliggende struktur (som en poolhus) men over jorden puljer skal komponenter som steder udenfor pool vægge eller under et udvidet dæk. Tilføjer en pool varmer til plads til en pumpe og filter kan være et vanskeligt i en trange baggård.

Miljøpåvirkning

Tilføjer en over jorden pool, kan vandvarmer være problematiske fra en miljømæssig synsvinkel. Solar vandvarmere indsamle varme fra solen og bruge det til at varme pool vand men gas og elektriske varmeovne stole på ressourcer som naturgas og kul, for nogle elektricitet udbydere til at producere den energi, der går til opvarmning af swimmingpool.

Pool ejere, der ønsker at minimere deres carbon footprint bør vælge en solar dække varmeren eller et dyrere sol-elektriske varmesystem, hvor det amerikanske Department of Energy anbefales til dets miljømæssige fordele.

Utætheder

En overjordiske pool varmer udgør en anden mulighed for vand at lække. Forbindelser til pumpe, filter, returledningen og vandvarmer kan alle halvtosset pakninger eller defekt sæler, der kan forårsage en pulje til at miste vand gradvist over tid eller hurtigere, forårsager risiko for lokal oversvømmelse. Pool ejere bør kun installere en over jorden pool varmer med de rette værktøjer og viden eller vejledning af en professionel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com