Ideer til dekorere en væg med billeder

February 15

Ideer til dekorere en væg med billeder

Vise familiebilleder på en væg personliggøre en plads som intet andet. Desværre, at gøre skærmen ser samlet og ordnet er ofte en udfordring. For de bedste resultater, bruge alle sort-hvid billeder, som ser mere kunstneriske og tidløs. Ved hjælp af den samme farve til alle rammer og måtter yderligere forener displayet.

Afsatser

En enkel måde at vise dyrebare familiebilleder er på et billede afsats. Disse afsatser, som omfatter en læbe sikkert holder en gruppering af indrammede billeder, kommer i sort, hvid og træ toner. De er overkommelige, bredt tilgængelige og nemme at installere. For større indflydelse, brug mere end én afsats. Forskyde dem til et uformelt look, eller arrangere dem symmetrisk i et formelle rum.

Billedet skinner

Billedet skinner, som lister anvendes til at hænge billeder og andre illustrationer, er originale til mange historiske huse, men du kan stadig købe dem i dag hjemme Centre og installere dem i ethvert hus. Skinnerne køre parallelt til og omkring en mund under loftet. Hænge billeder fra S-formet kroge på dekorative snore, eller bruge fiskesnøre for en gennemsigtig ledning. Du kan arrangere billeder på billedet skinner på forgodtbefindende, så der er ingen grimme søm huller efterladt.

Væg Display

For en ordentlig væg udstilling af familiebilleder, brug malerens tape til at markere en vandret midterlinjen på væggen. Hænge halvdelen fotos over det og anden halvdelen under den. Strip mellem de to rækker holder displayet fra at se alt for rodet. Denne fremgangsmåde fungerer godt i en lang entre, en trappe væg eller en landing.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com