Hvordan man kan farve Vinyl sidespor

March 24

Hvordan man kan farve Vinyl sidespor

Hvis ydersiden af dit hus er begyndt at vise lidt slitage kan du male dit hjem. Nogle typer af sidespor på boliger hold maling bedre end andre. Hvis du har vinyl sidespor og gerne vil ændre farven, du er i lykke: med den rigtige maling og materialer vinyl sidespor kan se godt ud i mange år fremover.

Instruktioner

Forbered dit materiale og sidespor

•Vælg en høj kvalitet akryl latex maling til din vinyl sidespor. Denne type maling er vigtig, fordi vinyl sidespor udvider og sammentrækker afhængigt af årstiderne og vejret og maling bør så godt. De bedste akryl maling til at bruge er en blanding af urethan og akryl. Disse akryl maling vil være mærket "urethan."

•Vælg en farve af maling, der er den samme eller lettere end den oprindelige farve i din sidespor. Fordi vinyl kan fordreje når overophedet er det vigtigt ikke at vælge en mørkere farve, der vil absorbere mere varme end din vinyl blev fremstillet.

•Forbered din sidespor for maleri af rengøring væk snavs og mug. Mens magten vask kan være hurtigere og lettere, er det ikke den bedste løsning til rengøring sidespor, da det kan forårsage vand for at blive absorberet i træbeklædningen forårsager de nye maling problemer senere. Vand og sæbe og en god hånd krat er den bedste måde at rense.

Maling af sidespor

•Dæk områder omkring vinyl skal males med malerens tape til at sikre, at du maling ikke ved et uheld andre områder.

Installationsguiden slip tøj under områderne, der males for at holde områder som tag og fortove ren.

•Stir maling grundigt med en maling omrører før maleri. Ryster maling kan forårsage luftbobler; omrøring er en bedre måde at blande maling.

•Start maleri i det ene hjørne af huset og træk paintbrush langs kornet af sidespor for de bedste resultater. Fortsat fra det ene hjørne ned, eller indtil hele huset er dækket af et tyndt lag af maling. Bruge mindre detaljering pensel til at dække krinkelkroge større penslen kan have overset.

•Applicer en anden frakke af maling efter første pelsen er helt tør. En anden frakke af maling vil hjælpe med fuld dækning samt at sikre din maling job vil ikke falme eller skræl.

Tips & advarsler

  • Maleri på en varm, solrig dag kan synes som den bedste idé, men i virkeligheden overskyet vejr giver de bedste betingelser, hvorunder at male din vinyl sidespor. Gør det muligt malingen til at tørre i overskyet vejr direkte sollys eller ekstrem vind vil tillade det at obligationen til sidespor.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com