Moen bruser Reparation

February 15

Moen brusebad vand ventiler bruger ikke en metalkugle forsamling, men snarere en patron stykke, der indeholder gummi sæler for at forhindre lækager. Et utæt brusesæt, eller et hvor du finder det vanskeligt at slukke for vandet hele vejen, angiver, at patronen i vandhanen er begyndt at bære og skal udskiftes. At fjerne den gamle patron og installere en ny kræver mindre end en time og ingen VVS værktøjer.

Instruktioner

•Luk spærreventil i Parlamentet til at slukke alle vandet går til brusebad. Åbn en anden hane hele vejen og forlade det åbne til at forhindre vand i at flyde forbi brusebad ventil område og ind i væggen.

•Tag håndtaget bruser kontrol af første nysgerrige off plasthætte stykke i midten af håndtaget. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne skruen sidder lige under fælles landbrugspolitik, så træk håndtaget ud vandhane forsamling.

•Træk ud den lille metal pin i midten af den hane patron, ved hjælp af et par nåle-næse tænger, og angive PIN-koden på et sikkert sted. Skub vand justeringshåndtag tilbage på patronen og dreje det mod uret til tilbage patronen ud af sin holdning.

•Rengør ud inde i vandhanen er rør, ved hjælp af en ren klud, derefter sprøjte nogle blikkenslager er fedt på indvendigt vægge af røret. Skub en udskiftning patron på plads, foring op faner i røret og patron indtil patronen er flugter med røret.

•Udskift metal pin du fjernet fra patronen, indsætte det hele vejen ind i den nye patron. Anker håndtag til vandhanen ved at stramme fastholde skruen helt, og derefter erstatte cap stykke og åbne den primære vandventil i huset.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com