Forskellen mellem rippede & Cut

February 16

Forskellen mellem rippede & Cut

En viden om tømrerarbejde vil spare dig penge af gør det muligt for dig at lave din egne reparationer eller hjem forbedringer. Ved hvad du gør for at fuldføre din Tømrer job, sikkert og dygtigt. Udtryk, der bruges hver dag af en professionel Tømrer kan være et mysterium for den gennemsnitlige person. To sådanne vilkår rippe og skære. Lære forskellen mellem disse betingelser og hvordan man kan udføre dem.

Skæring

Et snit er lavet på tværs af korn og kaldes tværgående. Bruge en geringsskabelon, når der skæres på en bordrundsav. Gering måle dias frem og tilbage i en groove og hjælper med at gøre et lige snit. Ikke bruge rip hegnet som et stop, når der skæres. Dette vil medføre den cutoff stykke at blive kastet tilbage på dig.

Rippe

Rippe et bord betyder at skære på langs med korn. Du bør aldrig rip en bestyrelse til mindre derefter en tomme. Hvis du bruger en tabel så for at rippe bestyrelsen, brug rip hegn for sikkerhed og for et lige snit. Holde fingrene væk fra klingen ved hjælp af en push stick. Når rippe lange stykker af træ, skal du bruge en rulle stander til at støtte dem.

Typer af savklinger

Tre typer af savklinger er flad top grind, eller FTG, alternative top facet, eller ATB, og en kombination blade eller ATBR. Øverste kant af tænderne på FTG knivene er alle firkantede så pladen. ATB-knivene har tænder, der læner sig til den ene side. De alternative hælder til den ene side så den anden. En ATBR klinge er halvtreds tænder i sæt af fem. Sæt af fem består af fire ATB tænder og en FTG tand.

Forskellige vinger til at rippe og skæring

RIP cut bestyrelser ved hjælp af en 40 tand FTG klinge. Denne rip blade gør en grove snit men er hurtigt. For en langsommere men glattere snit, brug enten en 40 tand ATB klinge eller en 50 tand ATBR blade. Når tværs skære et board, bruge en 40 til 80 tand ATB klinge eller en 50 tand ATBR blade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com