Miniature blomstrende buske

March 26

Dværgbuske, også kendt som miniature buske, er dem, der ikke vokser til en højde større end 5 fødder. Mange miniature buske er sorter af større, fuld størrelse planter, og mange miniature sorter producere blomster og bruges til at give farve i anlagte haver.

Rosmarin

Rosmarin er bedst kendt som en urt bruges i madlavning, er der flere blomstrende sorter, kendt som "prostrates," ikke vokser højere end 1,5 fødder. Disse omfatter Huntington "blå" tæppe og severn havet sorter, som begge producerer blå blomster.

Melbærris Cotoneaster

Melbærris cotoneaster er en løvfældende busk, som kaster sine blade i efteråret. Busk kun vokser til en højde på 2 fødder, men den kan sprede sig til en bredde af 8 fod. Hvide blomster vises i foråret, og bjørnebær cotoneaster bruges ofte som et bunddække busk.

Potentilla

Potentilla er en lavtvoksende busk med gule blomster, der vises i den tidlige sommer og fortsætter gennem fall. Busk vokser til en højde af 3 fødder, selv om nogle Potentilla kultivarer, såsom "pink skønhed" kultivar, kun vokse til 2 fødder og producere lyserød i stedet for gul, blomster.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com