Køkkenhave plantning i juli i vestlige PA

March 26

Vestlige Pennsylvania har et fugtigt fastlandsklima og er i plante hårdførhed zone 5a (minus 20 til minus 10 grader Fahrenheit) gennem 6b (minus 10 til 0 F). I løbet af juli begynde gartnere forberedelserne til efteråret køkkenhaver.

Typer

Vellykket fall haver har et udvalg af grøntsager, der kan overleve de lange, tørre dage af sommer og kortere, kølige, fugtige dage i efteråret. Nogle hårdføre fall vegetabilske afgrøder omfatter collards, broccoli, rosenkål og gulerødder. Semi hårdføre vegetabilske afgrøder omfatter roer og kålroer. Bud vegetabilske afgrøder omfatter tomater og sennep.

Jordbearbejdning

Fjernelse af beviser af nogen tidligere forår haven og trække ukrudt sikrer en tydelig plads til udplantning Tilling jord til en dybde af 6 til 8 inches hjælper med at forberede snavs den nye afgrøde af grøntsager. Anvendelse af gødning vilkår i jorden; men hvis den tidligere forår have haft kraftig gødning, den nye falde haven maj ikke behovet for en frisk batch anvendes.

Høst

Plantning afgrøder, der modnes omkring de samme tid sparer gartnere arbejde når høst. Bud til semi hårdføre grøntsager har brug for høst før den første hårde frost, normalt omkring midten af September i det vestlige Pennsylvania. Rodfrugter har evnen til at producere grøntsager godt ind i vinteren, hvis de er stærkt mulched.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com