Hvordan man høste koreanske pærer

February 17

Asiatiske pærer (Pyrus pyrifolia) er et stort udvalg af pærer kendt for deres søde smag. Inden for denne gruppe anses nogle sorter koreanske pærer herunder Okysankichi, Shingo og Dan være. Koreanske pærer er typisk høstet i sensommeren eller efteråret, men når præcis varierer blandt kultivarer og klimaer. Anvende nogle generelle retningslinjer hjælper med at bestemme hvornår de skal høste koreanske pærer og så høste dem hver to eller tre dage, så pærerne ikke overripen på træet.

Instruktioner

•Wait indtil de koreanske pærer modner på træet. Generelt har bliver de fleste koreanske pærer gule når den er moden. Det begynder som regel når som helst fra sensommeren indtil midfall, afhængig af sort og klima.

•Lift og twist den moden pære fra grenen. Hvis dette er vanskeligt, er pære ikke helt klar til høst.

•Taste en pære til at kontrollere det er moden. Hvis det er søde, fortsætte høst lignende pærer. Bemærk at nogle koreanske pærer, såsom Okusankichi, producere mere smag i opbevaring.

•Opbevar høstet pærer på 32 grader Fahrenheit. De holde sig frisk i to eller tre måneder, men dette varierer blandt kultivarer. Koreanske pærer modnes ikke nogen yderligere ved denne temperatur, men smagen kan forbedre. I køleskabet hvor temperaturerne er lidt varmere end 32 grader Fahrenheit, forvente pærer til at holde sig frisk i op til fem dage.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com