Sammenlign Metal vs plastik AC kanalen

March 26

Sammenlign Metal vs plastik AC kanalen

Kanalsystemet eller ventilationssystem, en bygning er afgørende for dets komfort. Ordentligt uden det, bygningen ikke kan opvarmet eller afkølet. I nogle regioner, USA, et hjem kan ikke kræve opvarmning, men det kan kræve køling--hvilket er grunden til størstedelen af huse har en form for ventilation. Men der er mange materialer, der kan bruges til kanalsystem, herunder både plast og metal. Når du vælger et materiale til udskiftning eller reparation af et eksisterende system, er det vigtigt at bemærke forskelle og ligheder mellem plastik og metal.

Metal AC kanalerne

Metal kanaler findes i de mest almindelige typer af ventilationsanlæg, og er fremstillet af metalplader, der har været bøjet ind i de ønskede figurer. Environmental Protection Agency, eller EPA, bemærker mange moderne luft ventilationskanal systemer er i dag en blanding af både glasfiber og metalplader eller af metalplader og en anden type af plast. Denne ændring i sammensætning giver mulighed for bedre energibesparelser, reduceret kondens og bedre kontrol med at skabe den ønskede temperatur.

Plast AC kanalerne

Plast luftkanaler er fremstillet af forskellige materialer: PVC, polymer plast og selv glasfiber-forstærket plast. Uanset hvilken type plast bruges til at oprette kanalsystem, arbejde plast luftkanaler på samme måde som metal luftkanaler. Men i stedet for at bøje ark metal for at oprette kanalerne, flydende plastik hældes i forme i forskellige former og størrelser. Endvidere, på trods af fabrikantens valgte sammensætning, alle plast kanalsystem er lavet til at modstå de varme og kolde temperaturer normalt findes inde i hjemmet varme- og kølesystemer.

Ligheder

Uanset hvilken type af kanalsystem materiale er valgt, vil alle kanalsystem fungerer på samme måde; Det tjener som et transportsystem for opvarmet eller afkølet luft. Den afkølede (eller opvarmet) luft er tvunget igennem systemet og udgivet gennem forskellige åbninger i hele bygningen. Begge typer af kanalsystem kan være isoleret eller uisoleret, ofte med ekstra plast eller glasfiber som en isolator. Desuden, ifølge forbruger energi Center i Californien energi Kommissionen, alle kanalsystem, uanset hvad det er lavet af, har potentiale til at lække og disse utætheder kan nemt gå ubemærket hen i år.

Forskelle

Der er faktisk relativt få forskelle mellem de to typer af luftkanaler, med den vigtigste forskel er simpelthen de materialer, der anvendes. Men ifølge det amerikanske Department of Energy, metal kanalerne har tendens til at være mindre effektiv, fordi metallet varmes og køler i ubetingede områder af et hus, kælder eller loftet. Dette resulterer i luften, der skal opvarmes eller re køles af systemet. Dog kan tilføje ordentlig isolering hjælpe afhjælpe situationen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com