Hvordan man bruger opvaskesæbe til tøjvask

March 26

Opvaskesæbe er en smart, økonomisk og miljøvenlig måde at vaske tøj. Det generelt indeholder færre kemikalier end vaskemidler, og koster mindre at bruge pr. belastning. Lidt går en længe måde selv, så hvis du vælger at bruge skålen vaske på dit tøj, gøre så klogt--for meget føjet til vask og du kunne have en boblende rod på hænderne.

Maskinvask

For at rense en mindre belastning af vasketøj i vaskemaskinen, hæld 1 teskefuld opvaskesæbe ind i tromlen inden tilføjer tøj eller dreje det. For større belastninger, kan bruge op til 3 tsk. De fleste opvaskesæbe er sikkert for beklædningsgenstande, så længe det ikke indeholder blegemiddel. Hvis du er følsom over for farvestoffer eller dufte, skal du vælge en Allergivenlig mærke.

Kampene pletter

Opvaskemiddel kan også gøre double-duty som en spot remover. Når du får en plet på en favorit cardigan eller par jeans, skylle det i koldt vand, gnid i opvaskemiddel og lad elementet sidde i 15 minutter før vask som sædvanlig. Skålen vaske er især god til at få ud af fedt pletter, da det er formuleret til at fjerne madrester fra køkkengrej.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com