Hvor stor er en Bristlecone fyrretræ?

March 26

Hvor stor er en Bristlecone fyrretræ?

Bristlecone fyr Pinus aristata er en af de mindre fyrretræ sorter. Anlægget er også kendt for sin langsomme vækst gør det populære for rock haver og selv for bonsai applikationer. Bristlecone fyr kan leve så længe 4.000 år. Træet bruges i landskabet beplantninger og findes også i naturen.

Højde

Under ideelle betingelser, kan bristlecone fyr vokse til en højde af omkring 20 fod. Pine vokser bedst i fuld sol, men tåler dårlig jord og tørre forhold. Bristlecone foretrækker ren luft og tåler ikke forurenede miljøer.

Bredde

Bristlecone fyr er beskrevet som havende et shrubby udseende. Det kan nå en bredde på omkring 15 fod, men er ikke en trekantet form af andre pines men snarere har en uregelmæssig spredning. Træ eller busk kan tage sin form fra andre omkringliggende planter eller strukturer med længere grene udvide i åbne rum og kortere filialer i nærheden af forhindringer. Af denne grund, kan bristlecone tage på interessante figurer i rock haver hvis plantet i nærheden af store sten.

Vækstrate

Langsom vækst er et fælles træk for bristlecone fyr. Selv med gode betingelser vokser træet mindre end 1 fod om året. Gennemsnitlige trunk ekspansion er mindre end 1/100 tomme om året. Træer i landskabet indstillinger vokse ofte hurtigere end de vilde pines. Dog danne snoet stammen og grene tilknyttet bristlecone ofte ikke i beskyttede gården indstillinger.

Sorter

Sherwood kompakt er den eneste kommercielt udviklede sort af bristlecone fyr. Det besidder samme vækstpotentiale og vaner som resten af art.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com