Hvilken slags træ planker skal jeg opbygge et privatliv hegn?

March 27

Hvilken slags træ planker skal jeg opbygge et privatliv hegn?

Træ hegn er den mest almindelige form for privatliv hegn for amerikanske hjem. De er relativt billige, enkel at bygge, holdbare, hvis korrekt bygget og kan laves i masser af stilarter og mønstre. Cedertræ, rødtræ og cypres er de foretrukne træsorter til privatliv hegn fordi de modstå rot og insekter, men fyr og Gran bruges ofte. Højden og bredden af et privatliv hegn træ planker afhænger hegn stil og boligejer præference.

4-tommer vagtposter

Måske er den mest almindelige størrelse af træ planke til et privatliv hegn den 4-tommer bred strejkevagt, med enten en spids top, som typografien katedral, eller en hund-eared top, som er vinklet på hver side. Fire-tommer vagtposter sælges på bygning levering butikker og tømmer butikker i præfabrikerede 8-fod lange paneler, hvilket forenkler installationen. De er 6 fod høje, som er maksimalt højde tilladt for værftet hegn i de fleste samfund. Tjek dit område bygning og zoneopdeling koder hvis du ønsker at bygge en højere hegn.

6 tommers planker

En anden fælles privatliv hegn stil bruger 1 x 6 tommer træ planker sat lodret i en af to stilarter. Plankerne er side om side med deres kanter sammen er hvad der kaldes "Selvbygger stil." Typografien"god nabo" veksler planker på hver side af en båre bord så hegnet ser ens på begge sider. Variationer over disse stilarter omfatter 8-tommer bred bestyrelser og overlappende lodret plankerne for at give det samme ansigt på begge sider af hegnet.

Vandrette planker

Nogle træ privatliv hegn har vandrette planker, der er 6, 8 eller 12 inches lang. Denne stil virker bedst på niveau masser, fordi de er svære at installere på pisterne. Brede planker tilbyde mere privatliv end smalle planker. Plankerne kan indstille deres kanter flush eller vekslede i god-nabo stil. En anden mulighed er at efterlade 1 - eller 2-tomme mellemrum mellem planker til at bevare privatlivets fred, men giver mulighed for luftcirkulation.

Basketweave planker

En basketweave privatliv hegn indeholder ofte 6-tommer træ planker. Design veksler planker på to sider af indlæg, med en planke på den ene side af et center post og den næste planke på anden siden af post. Plankerne normalt er anbragt vandret, men de kan monteres lodret, overlappende en center båre.

Andre indstillinger

Nogle privatliv hegn planker er virkelig paneler. Du kan bruge krydsfiner plader eller gitter paneler, fast langs hegnet eller vekslede i et mønster med konventionelle planker. Du kan også blande planker, skiftevis 6 og 8 tommer bredder, for eksempel, eller ved hjælp af 6 tommers planker på den ene side af en god-nabo hegn og 8 tommers planker på anden siden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com