Hvornår er en vandmelon klar til pluk fra en vin?

March 27

Hvornår er en vandmelon klar til pluk fra en vin?

Picking en vandmelon på toppen af modenhed forhøjer nydelsen, når det forbruges. Vandmelon fortsætter ikke skal modnes efter de er høstet så ordentlig høst procedurer er kritisk. Der er flere visuelle indikatorer, som, når melonen er modne til høst. Men der er ingen ikke-invasive test, der er idiotsikker for at vælge en moden melon.

Hamrende

Rappe toppen af vandmelon med dine knoer er en ældgammel metode til kontrol af modenhed. Modne meloner har en hule kedelig lyd mens meloner, ikke der er moden har en skarpere eller mere metallisk lyd. Gartnere tjek lyden af meloner de ved er ikke moden, og sammenligne dem med de lyde som melonen modnes.

Pig Tails

Den lille bladløs stængel, der strækker sig fra de vigtigste stilk nær melon krøller som det vokser og er undertiden omtales som en "gris hale." Gris hale tørrer som melonen modnes og modnes. Overvåge gris hale og begynde at kontrollere for andre tegn på modenhed som svin haler tørre. Ikke alle meloner har denne lille stilk.

Tjek stedet

Undersiden af melon hvor det hviler på jorden er lysere i farven end resten af vandmelon. Dette bør være enten en lys gul eller fløde farve når den er moden, snarere end den blege grøn eller hvid fælles når melonen ikke er moden afhængigt af sorten.

Klippe det åbne

Den ultimative måde at tjekke modenhed er at skære en kile fra melonen. Løft kile ud og tjekke frøene. Modne meloner har sorte eller brune frø, mens meloner, der ikke er moden ofte har hvide eller lyse frø. Smag melon, der er den ultimative test. Forvent en sød smag fra en moden melon. Bemærk de andre angivelser som farven af jorden spot og lyden af den hamre test for fremtidig reference, når du tjekker meloner i haven.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com