Borsyre Termite behandling

March 29

Termitter forårsage store skader hvert år mange strukturer, herunder private hjem. En termite behandling af en professionel exterminator kan være effektiv, men dyre, afhængig af angrebets omfang. Mange husejere foretrækker at løse problemer selv med gør det selv-metoder. Dette er muligt, hvis den rigtige termite behandling bruges. Borsyre er en af alternativer til industrielle pesticider, som mange mennesker vælger at behandle termite skadedyrsangreb.

Borsyre fakta

Borsyre er et derivat af boron, et naturligt forekommende element, der er fundet i vand, jord og klipper. Små mængder af boron indtages af planter og dyr, men den lave toksicitet af boron skaber få om nogen biologiske problemer i disse mængder. Borsyre, også kendt som en Borat, har været anvendt til behandling af insekter og svampe siden at blive registreret i 1948 som pesticid. Denne biprodukt af boron bruges i fødevarer og nonfood afgrøder, kloaksystemer, landskabspleje områder og i hospitaler og kommercielle bygninger. Det kan findes i form af aerosoler, pulver, pellets og agn fælder.

Tidlig anvendelser af borsyre

Borsyre er blevet brugt i mange år af nogle tømmer virksomheder at pre behandle deres produkter mod termite skadedyrsangreb. Den første kendte kommercielle anvendelse af borsyre til skadedyr var et produkt kaldet Roach Tablet, blev indført i 1922. Dette førte til andre forbrugerprodukter, der indeholder borsyre og andre borater for termite behandlingsmæssigt. Som et resultat, indeholder mange over-the-counter-produkter til behandling af termite infestationer i brug i dag elementer af borsyre og borater.

Borsyre behandlingsformer

Produkter, der sælges i dag vil være i en af flere forskellige former, som du kan bruge i dit hjem for termite behandling og andre skadedyrsangreb. En af de mere almindelige former er et pulver eller støv, som du kan placere i væggen hulrum og andre utilgængelige områder hvor termite skadedyrsangreb er set eller mistanke om. Borat skum er en anden type af termite behandling, som du kan bruge som en spot-behandling på samme måde som et pulver eller støv.

Mulige farer af borsyre brug

Alle naturlige element, og alle menneskeskabte kemiske, kan udgøre en sundhedstrussel hvis brugt i en usikker måde. Selv om boron og derivater Borat (såsom borsyre) har en lav toksicitetsfaktor af LD50, kan forkert anvendelse eller overforbrug udgøre en potentiel fare for planters, dyrs og menneskers sundhed. Borsyre som en termite behandling fungerer som et tørremiddel ved at fjerne fugt fra termite's krop. Dette kan føre til alvorlige problemer for mennesker og kæledyr hvis for meget borsyre anvendes i åbne områder hvor det er tilgængeligt for kæledyr og børn.

Foreslåede sikker anvendelser af borsyre

I almindelighed, anses borsyre for sikkert at bruge til behandling af termite skadedyrsangreb når det anvendes korrekt og sikkert. Det betyder, at du bør anvende borsyre i områder med lidt at ingen tilgængelighed. Placer den bag drywall, inde i hule-blok fundamenter, bag fodlister og tilføre mur omkring VVS og slab fonde; Vær sikker på at stoppe injection huller bagefter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com