Sådan installeres gårdhave Rock på græs

March 29

Sådan installeres gårdhave Rock på græs

Mens de fleste terrasser er lavet af en form for fast overflade som flise, beton eller mursten, er der andre måder at skabe en gårdhave. Hvis du er begrænset på leverancer eller værktøjer, vil en rock overflade giver en underholdningsområde. Du kan gøre en simpel gårdhave med klipper, der blander sig og er funktionelle i din værftet.

Instruktioner

•Outline område til gårdhave med spraymaling eller stakes og streng. Hvis du laver en fri-form gårdhave, er maling bedre. Hvis du ønsker en straightedged terrasse, give stakes og sejlgarn dig en bedre guide.

•Sæt sten i deres steder på græsset. Hvis arbejder med udhuggede sten med flade kanter, line dem op i rækker og kolonner, eller oprette en forskudt mursten effekt. Efterlad et mellemrum på mindst 1 tommer mellem klipperne--2 inches er bedre – for at give mulighed for mere græs mellem stenene. Hvis du arbejder med naturlige-formede sten, holde afstanden overensstemmelse mellem sten og line up kanter, der ligner hinanden, ligesom at sammensætte et puslespil.

•Lift terrasse sten ud af måde, en ad gangen og grave huller for hver enkelt. Bruge en skovl eller hånd murske til at grave huller. Laver huller nogenlunde i form af stenen og ikke forstyrrer for meget græs i hullerne.

•Brug et niveau som du gå til holde stenene flad, selv og niveau. Lægge niveauet på tværs af stenene til at kontrollere og grave ud eller tilføje snavs under klipperne, efter behov.

•Tryk på snavs omkring klipperne når de er sat på plads til at fuldføre gårdhaven.

•Cast græsfrø over terrassen overflade og pensel det ind i hullerne. Drys lidt jord af løst aflevere frø og vand at dæmpe. Denne over såning vil hjælpe huller tilbage udfylde hvor du forstyrret dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com