Hvordan man opbygger stammebåd hegn

March 29

En stammebåd er et menneskeskabte vandreservoir ofte stede på gårde og små arealer til at levere vand opbevaring. Regnskyl og afstrømning fra foråret smelter afløb i stammebåd. Dette giver en lille, dyb og Dam-lignende placering til vand opbevaring, der anvendes til at levere vand til dyr eller som en kilde til haven vanding. Kanoer er dyb nok til at være farlige, så et hegn langs omkredsen er en meget god idé.

Sikkerhed kabinet

Hvis du er ved at opbygge en hegnet for at forhindre, at folk ved et uheld falder til en stammebåd, opbygge en komplet kabinet. Dette er meget vigtigt, hvis du har børn på ejendommen. Mange kanoer har læ som et træ bælte vokser på tværs af mindst én side. Dette bør ikke forhindre dig i fægtning i siden. Læg hegn i eller uden for trægrænsen, alt efter hvilken er mere praktiske baseret på afstand fra træerne til den stammebåd vandlinjen.

Gate

Altid bygge en stammebåd hegn med en bred nok til at få nogen lastbil gennem at du muligvis at komme tæt på udskiftningsbænken gate. For eksempel, hvis du har en lastbil med en bærbar vandtank, at du skal komme i nærheden af stammebåd at fylde, Sørg for at porten er bred nok, at kan du køre lastbil gennem. Ellers skal du en pumpe med nok slange til at pumpe vand fra stammebåd gennem hegnet linje og ind i din vandtank.

Sne hegnet

Sne hegn bidrage til at øge vandstanden i en stammebåd i foråret. Hvis du bor i en høj snefald region, et hegn op til er 8 fod høj en god idé. En effektiv mulighed er Wyoming-stil sne hegnet. Bygge trekantede spær med en lille bagud-skæve vinkel til at danne de vigtigste skinner af hegnet. Efterlade et hul svarende til 10 procent af den samlede højde af hegn i bunden, før du placerer den første vandrette skinne. Køre armeringsjern i jorden på en 45-graders vinkel til karmen plade af spær og fastgør dem sammen med en U-bolt at yde forstærkning. Installere de vandrette skinner og efterlader mellemrum ca samme bredde som skinnerne sig i mellem hver af dem.

Skadedyr beskyttelse

Nogle gange er ikke et hegn designet til at beskytte mennesker omkring det, men at beskytte stammebåd, selv. Skadedyr som bisamrotter er meget skadeligt for en stammebåd, fordi deres jordhuler frigive uønsket snavs og organisk stof i vand. Disse også forårsage banken til at svække og lække. Ducks Unlimited antyder, opbygge en T-bar hegn til at kontrollere moskusrotter, selvom sådan et hegn ville også bidrage til at forhindre indslæbning af mange andre typer af skadedyr. T-bar indlæg er hamret ned i jorden og derefter opvarmes og bøjet fra vand, skaber en læbe, at dyr ikke kan let kravle over. En stærk trådnet skærm er spredt langs hele hegnet linje.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com