Hvordan til at plante Pinto bønner i Texas

March 29

Hvordan til at plante Pinto bønner i Texas

Pinto bønner, de mest almindelige tørre bønner dyrket kommercielt i USA, er den vigtigste ingrediens i parabol refried beans. Pinto bønner afgrøder trives i Texas så længe kravene til preplanting opfyldes. Tilstanden af jorden er vigtige, fordi for meget eller ikke nok kvælstof eller fosfor kan effekt udbytte, ifølge gartnere med Texas A & M University. Det ideelle tidspunkt at plante pinto bønner i Texas er når jordtemperaturer forbliver over 60 grader Fahrenheit. Det er vigtigt at få frø i jorden så tidligt som muligt, fordi pinto bønner planter ikke vil indstillet kaffepuder, når temperaturen stiger over 93 F.

Instruktioner

•Fjern alle ukrudt fra pinto bønner seng. Hvis der er par ukrudt, hånd-trækker dem er tilstrækkeligt. For store skadedyrsangreb, indtil området, og Anvend preemergent herbicid ifølge etiketten instruktioner. Gartnere på Texas A & M University tyder på, at anvendelsen af den preemergent herbicid er et afgørende skridt, da par post emergent herbicider eksisterer til brug på pinto bønner.

•Till jord til en dybde af 10 inches. Sprede en 4-tommer lag kompost eller godt rådnet gødning på jorden, og bland det i top 8 inches af jord. Vand området indtil jorden er mættet, og lad det sidde i tre til fem uger.

•Mail en jordprøve til Texas A & M University udvidelse kontor i din county. Adressen på test office, og instruktioner om, hvordan at indsamle prøver er på webstedet, der er anført i afsnittet ressource. Resultaterne af analysen af jord vil tilbyde antydninger oven på hvor meget fosfor og kvælstofgødning til at tilføje til jorden.

•Tilføj kræves gødning til jorden, og bland det til en dybde af 8 inches. Vand i jorden til en dybde på 18 inches, og lad det dræne før plantning.

•Pour fungicid i en sæk, og drop i frø. Luk posen og ryst den forsigtigt for at pels frø med pulveret.

•Dig en grøft 2 til 3 inches dyb. Plantning dybde, afhænger af typen af jord du har. I områder af Texas med sandet jord, plante frøene dybere. Renden længde afhænger af hvor meget plads du har. Plante pinto bønne frø, så der bliver 3-4 planter pr foden af række længde. Space rækker 20 til 30 inches fra hinanden.

•Kapacitet pinto bønner bed to til tre uger efter plantning. Holde øje med planterne. De bør vokser kraftigt. Hvis ikke, og vejret er tørt, vand før. Vand igen syv til 10 dage efter den anden vanding. Ikke vand senest 2:00 PM at tillade løv tørre inden aften.

Tips & advarsler

  • Frøene spire inden for fire til otte dage.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com