Hvordan til at vaske en alternativ ned tæppe

March 29

Mennesker med allergi ofte føler ligesom varme dundyner ikke er en sund valgmulighed for dem, at gøre alternative ned en indbydende mulighed. Alternativ ned er en Allergivenlig syntetiske eller høj kvalitet naturlige filler anvendes i sengetøj. Det giver en kilde til varme magen til, leveres af ned. Vask disse typer af tyk strøelse har skabt problemer for ejere i år. Mug, skimmel fra forkert tørring, og skader på grund af udfyldning nedbryde er forbundet med vaske både ned og ned alternativ tæpper.

Instruktioner

•Indstil vaskemaskine på en blid cyklus og indstilling af koldt vand. Hæld 1 tsk af flydende opvaskemiddel i vandet. Tillad 3 inches af vand til at fylde før du tilføjer tæppe.

•Sæt alternativ-down tæppe i vaskemaskine, placerer sig jævnt omkring omrører, så det ikke vil smide maskine ud af balance. Lad vaskemaskinen kører sin cyklusser.

•Indstil tørretumbler på et køligt, delikat cyklus. Tørretumbleren vil savn at blive opstille mindst to gange helt tørre tæppe. Du vil ønsker at sikre det er tørret hele vejen igennem til at forhindre mug og meldug i tykke tæpper.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge vaskemidler på alternative ned-- og fast ned samt--fordi det kan nedbryde fibre af strøelse.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com