Hvordan man laver Petunias fuld

March 30

Petunias er en slægt af hundredvis af hybrider og kultivarer. Native til tropiske og subtropiske områder, amerikanske gartnere dyrke dem som enårige, selvom de blomstre samt stauder i United States Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9 til 10. Petunias er nemme at dyrke, behøver kun solen, masser af vand og gødning i løbet af sæsonen. Sneglene er en fælles skadedyr, men planterne er ellers ikke aflyttet. Petunias kan få langbenet i løbet af sæsonen og drage fordel af beskæring til at forbedre deres fylde.

Instruktioner

•Pinch tips af fabrikken tidligt i sin vækst. NIP enderne af stænglerne tilbage til noden næste bud.

•NIP off døde blomster at forbedre plantens udseende og tvinge flere blomster. Knivspids stilken under den gamle blomst. Ikke trække blomsten lige ud. I stedet, Knib ud den lille stilk, der holdt blomst på anlægget. Deadheading reducerer energi planten bruger til at udvikle frø, og tvinger anlægget for at bruge denne energi til at danne nye blomster.

•Rejuvenate langbenet petunias ved at skære dem ned til den forgrening punkt. Følg ende med alle brugte blomst stængler tilbage til en kløftet område og afbrød stammen. Nye vækst vil komme ud af det område, hvor den lille blad er ved udfletningen.

•Pinch tilbage hængende petunias ugentligt. Knibe blot nogle af stilke i en roterende mode, så der er en konstant produktion af ny vækst. Dette sikrer masser af knopper og blomster, mens de kortere stængler udvikle tyk vækst.

Tips & advarsler

  • Undgå venter på at deadhead indtil petunia planten er allerede vokset langbenet. Hvis det er allerede langbenet, shear tilbage hele planten med to tredjedele. I to til tre uger, vil du have en fuld plante igen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com