Sådan holder rustfrit stål apparater plamage gratis

March 30

Sådan holder rustfrit stål apparater plamage gratis

Rustfrit stål apparater er populære i dag. Næsten enhver boligejer, der forsøger at opdatere et køkken ville vælge rustfrit stål. De er skinnende og give et køkken dens high-end kig udover giver effektivitet og funktionalitet. De fleste af de spørgsmål, som boligejere ansigt med rustfrit stål er i vedligeholdelse--sådan holde dem ser skinnende og tvære gratis hele tiden.

Instruktioner

•Kontroller at alle i husstanden bruger håndtag af rustfrit stål apparater. Dette vil hjælpe med at forhindre snavs og fingeraftryk på dørene. Sørg også for, at de ikke bruger deres mund lukke køleskab døre. Sko kan efterlade mærker og kan beskadige køleskab døre.

•Hold rustfrit stål tørrer handy. Hver gang du bemærker en plamage, tørre det væk hurtigt. Vent ikke for snavs at formere sig før rengøring. Aftørring væk en enkelt plamage gør lettere der flere af dem. Også, når en plamage er er frisk det er nemmere at fjerne end når det har tørret op.

•Planlæg en ugentlig polering. Hver gang du gør din ugentlige generel rengøring omkring huset, støve partiklerne og buff døre eller udendørsbrug af din rustfrit stål apparater. Brug glatte klud, eller handsker af terry klud eller brug gamle bomuld skjorter til polering. Hvis du gør det regelmæssigt vil det være mindre tidskrævende.

•Brug rustfrit stål rengøring løsninger for hårdt for at fjerne snavs. Derefter tørre det af med terry klud til at tørre og buff.

•Undlad at bruge tape til at sende meddelelser på din rustfrit stål apparater. Oprette en opslagstavle i stedet, og hænge det på væggen i køkkenet. Selvklæbende bånd er til tider meget stædig og svære at fjerne. Læg ikke rod på dit køleskab dør, som billeder, rapport kort eller dine børns malerier. Opslagstavlen er et bedre sted at skrive disse resultater og fotos.

•Kontroller alle i husstanden bruger den køleskab vand og is dispenser korrekt. Lad ikke vandet overløbet--der vil efterlade mærker på køleskab døre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com