Sådan Forside krat flisegulve

March 30

Top skrubbe fliser etager er en proces, som stærkt snavset fliser har den øverste par lag af lak eller beskyttende belægning fjernes med en maskine og nye belægninger af finish anvendes. Det sker normalt kakler med for meget farvning, slid og snavs opbygning skal rengøres med succes med almindelig gulvvask. Det kan gøre en gammel gulv ser som ny, og er en teknik, der ofte ansat i et forsøg på at forhindre, at erstatte gamle gulve.

Instruktioner

•Sweep og moppe alle dele af ordet for at fjerne overskydende snavs. Det er ikke nødvendigt at skrubbe vanskelige pletter, men du ønsker løst snavs eller snavs og alle fremmedlegemer fjernes. Give ordet til at tørre helt, før du fortsætter.

•Work i områder af 10 fødder af 10 fod ad gangen. Liberalt pels gulvet med gulvet stripping kemikalier. Disse vil nedbryde de øverste lag af fugemasse, der dækker flisen. Tillad kemikalier til at sidde i ca 10 minutter, men hvis kemikalierne begynder at tørre på gulvet, tilføje flere.

•Arbejds i små, langsomme cirkler, bruge toppen skrubbe maskine til at fjerne de øverste par lag af fugemasse fra fliserne. Du vil bemærke fliser har alle strippet lag fjernet og vises med en lysere farve. Ikke koncentrere sig i enhver et område for længe. Du ønsker at opretholde et ensartet stripping. Bruge kantning værktøjsmaskiner i hjørnerne.

•MOP gulve med masser af klare og almindeligt vand, indtil alle de støv og kemikalier er fjernet fra gulvet. Dette kan tage flere vandskift og passerer med moppen, men er af afgørende betydning. Eventuelle resterende støv eller snavs vil blive fanget i det nye lag af fugemasse.

•Anvend en ren, tør moppe at gavmildt anvende et nyt lag af fugemasse. Tillad frakke til tørre i 20 til 30 minutter og anvende en anden frakke. Det er standard at anvende tre frakker. Tillad fugemasse til tørre natten over, så let passere med en fugtig moppe.

Tips & advarsler

  • Husk altid at bruge beskyttende øje slid. Overveje beskyttende øre slid samt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com