Hjorte resistente planter i Wisconsin

February 24

Hjorte resistente planter i Wisconsin

Wisconsins klimaet og landskabet i landdistrikterne skabe et ønskeligt hjorte. Desværre, for mange husejere, et rådyr kost indeholder almindeligt plantet buske, træer og blomster. Men der er mange planter hjemmehørende i Wisconsin, der er resistente over for hjorte. I almindelighed, angribere planter med fuzzy blade eller stærke lugte hjorte. Vær advaret, at en sultende hjorte stadig kan spise disse planter, trods deres indledende modstand.

Yarrow

Røllike er især nyttig for at holde rådyr ud af din have og tiltrækker sommerfugle på samme tid. Den høje, farverige klynge af blomster vokse overalt fra 6 inches til 2-1/2 fod over normal haven vegetation. Yarrow kommer i flere farverige varianter, såsom apple blossom, hvilke ændringer til en blød lyserød når moden, og terra cotta, producerer fersken og gullig-orange blomster. Planterne kræver fuld sol og vokse godt i tørre klimaer; det spreder sig nemt og pleje er minimal.

Lavendel

Frastøde hjorte med lavendels stærk duft. Med mere end 123 sorter er mange egnet til dyrkning i kolde klimaer, som gør dem egnede til Wisconsin vintre. Klip gamle blomstrer om vinteren at holde planten blomstrer i foråret. Lavendel kræver ikke meget vand til vedligeholdelse, så pleje er begrænset til en dyb vanding én til to gange pr. måned. Tørre lavendel ud mellem vanding planter, da dette vil intensivere duften og holde rådyr væk.

Rød solhat

En attraktiv flerårig plante, der vokser godt i Wisconsin er den rød solhat, selv om dens farve ikke er begrænset til lilla. Det kommer også i farver som russet, Bourgogne og rød. Alle farver er rådyr resistente. Disse blomster ligne tusindfryd og blomstre flere gange i løbet af sommeren. De er tørkeresistente og vokse mellem 2 og 4 fod høje, som er nyttige i at beskytte kortere nondeer-resistente løv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com