Skridt til at fratage en voks gulv

March 30

Voksning dit gulv giver ensartet glans og beskytter gulvet mod spildt væske. Naturlige trægulve drage fordel af en lejlighedsvis frakke af gulv voks, men du kan også voks linoleum for at tilføje gnistre og skinne. Gulv voks ingredienser varierer fra produkt til produkt, men nogle kan indeholde hærdere, som bivoks, der kan bygge på gulvet efter et par applikationer, fældefangst støv og snavs mellem frakker. Hvis dit vokses gulv ikke skinner den måde det bruges til, kan du krænge af den gamle oprustning, før du anvender friske voks.

Stripping produkter

Ved hjælp af en kommerciel voks stripping løsning er din bedste satsning. Kun bruge en stripper lavet for den sal du har. Et produkt, der strimler voks fra linoleum kan indeholder ammoniak, som kan skade et trægulv. Du vil udvande en kommerciel stripping løsning med vand som anvist på beholderen. For en linoleum eller flise gulv antyder "Forbruger rapporter: Hvordan at rent praktisk taget noget" blanding af 1/2 kop pulverform gulv renere og 2 kopper af ammoniak i en gallon af koldt vand for at gøre en billig stripping løsning.

Værktøjer og forsyninger

En svamp moppe med et håndtag gemmer din tilbage da anvende stripping løsningen, men du stadig nødt til at komme ned og beskidt at skrabe væk sidder fast på bits af voks og klister fra omkring kanten af gulvet, så få en dæmpning par benbeskyttere. Du skal bruge et par plastik spande, en til at holde den stripping løsning og den anden til at holde ren skyllevandet. Snup et par rene absorberende klude, og Find en plast spartel og en stiv nylon skrubber, før du starter.

Din ærmerne op

Strippe gulvet sektion af sektion. En 3-fod firkantet område handler om ret. Jævnt løsningen med en svamp moppe, og lad det sidde i et par minutter. Du kan se overfladen af voks at dreje hvid eller uigennemsigtig som stripping løsningen Blødgør det. Skrab kanten af gulvet med en plast spartel til at fjerne akkumuleret voks oprustning. Skrub blødgjort voks fra resten af gulvet med en nylon skrubbe pad. Hvis voks ikke komme ud let, vent et par minutter og prøv igen. Brug et absorberende klud fugtet i rent vand spand, til at tørre væk gunky rester. Skyl ud klud, og rewipe efter behov.

Overvejelser

Ikke hælde opløsningen stripping ned på gulvet. Hvis det løber ned i revner, kan det medføre undergulvet til at svulme. Brug kun en stripper godkendt til brug på træ på et trægulv. For de bedste resultater, før rewaxing, lad gulvet tørre fuldstændigt og tørre det med en tack klud til at fjerne alle spor af støv. Bruge et gulv voks lavet specielt til din type af gulve.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com