Hvordan du får lugten ud af en mur

March 30

Vægge kan være stinkende af mange grunde, herunder cigaret røg, døde rotter i væggene, og skimmel. Ældre huse er mere tilbøjelige til at have huller i væggene, der synes at invitere skadedyr og meldug, men nogle nyere boliger kan blive påvirket, især hvis de ikke var fornærmet korrekt når de blev bygget. Vægge kan renses for at fjerne lugt i de fleste tilfælde, men i andre nogle demontering eller maleri kan være nødvendig at forvise lugte fra dit hjem.

Instruktioner

•Indstil kilden til lugten. Fjern alt, hvad der hænger på de berørte vægge og placere den på et sikkert sted. Oprette en trappestige, så kan du nå toppen af muren, hvis det er nødvendigt.

•Pour alle formål renere i en spand varmt vand, følge anvisningerne på etiketten af renere. Vask cigaretrøg farvede vægge og dem, der er omfattet i mug og meldug indtil duften er neutraliseret. Tør grundigt med et håndklæde.

•Åbn væggen med en hammer og koben eller forsøg på at få adgang til det døde dyr ved at fjerne en nærliggende aftræk med en skruetrækker. Hvis det døde dyr ikke kan tilgås uden at helt ødelægge væggen, spray en lugt-neutraliserende spray i det berørte område. Åbn vinduerne og oprette en boks fan på værelset til at flytte luft.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com