Scrapbog værelse ideer til gummistempel opbevaring

February 25

At holde gummi stempler organiseret bevarer deres liv og kvaliteten af stempel. Derudover har din scrapbooking forsyninger velordnet og ved hånden gør for en mere fornøjelig session, håndværk og lettere oprydning. Organisere gummi stempler er ikke svært, og det rigtige system vil gøre, at holde op med det en brise.

Lagerbeholdere

Lavvandede plast lagerbeholdere gøre for en bekvem gummistempel storagesystem. Opdele dine stempler efter emne eller alfabetisk afhængigt af dine præferencer. Sortere dem i placeringerne og line dem i pæne rækker. Dækker bin og mærke foran, så du nemt kan se kategorien af frimærker, der er i det. Med klare placeringer, kan du se fra nedenunder før du åbner det bare for at se, hvor det stempel, ønskede findes. Stabelbare placeringer af samme størrelse kan være linet op på en hylde, skrivebord eller på gulvet ved siden af dit arbejdsområde.

Skuffer

Lavvandede plast skuffe storagesystemer er velegnet til at huse en stor samling af gummi stempler. De er let, så hvis du får en på hjul du kan rulle det ud af et skab eller under et bord, når det er nødvendigt, og gemme det væk, når du er færdig med den. Lave et skema, tegning og laminat det. Holde det inde i skuffen på frimærkerne. Ligesom nogle kasser med diverse chokolade har et skema design på indersiden af omslaget viser dig, hvor hver smag er, kan tegningen vise dig præcis, hvor hver stempel er. Der vil også hjælpe dig huske hvor til at sætte det når du returnere den til skuffen, så det er altid det samme sted.

Bindemidler

Umonterede stempler kan spare plads. Store tre-ringbind er ideelle for ikke kun at holde dem organiseret i hjemmet, men for at snuppe dem når du ønsker at gå til en afgrøde. Skub de umonterede stempler ind i klar akryl side beskyttere, og Indsæt side beskyttere i projektmappen. Line bindemidler op på en boghylde og mærke ryggen af ringbind med frimærker du holde inde.

Pille kasser

Ikke alle gummi stempler er store. Nogle af de mindre stempler, alfabeter, numre og grænsen dekorationer, kan være mindre end en kvadrattomme i størrelse. Disse kan være særligt besværligt at holde styr på. Løsningen er at arrangere dem i pille-box arrangørerne. Pilleæske arrangørerne har rum, nogle gange op til 31. Dette holder miniature frimærker beskyttet såvel som i rækkefølge så du ikke behøver at rode for rigtig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com