Hvordan man kan male på skum

March 31

Hvordan man kan male på skum

Mange håndværk projekter kræver malede skum. Men på grund af dens absorberende natur og karakteristiske tekstur, nogle crafters ved ikke hvordan man male skum. Maleri skum er ikke så meget anderledes end maleri af andet materiale, bortset fra at du skal forsegle det før du maling. Dermed vil holde skum fra absorberende malingen. Det vil også skabe en glat finish, der vil hjælpe malingen gå på.

Instruktioner

•Pour ene side fleksibelt stof lim, en del hvid lim og to dele vand i en lille skål til at gøre segl. Rør med en træ dyvel eller lille pensel, indtil de kombineres grundigt.

•DIP en pensel i seglet og Påfør et tyndt lag over skum. Undgå at anvende for meget segl og skaber vandpytter på skum. Anvende en anden frakke af seal på skummet, når det første lag er tørret. Hvis luft huller i forseglingen under tørringen, tilføje mere fugemasse. For god beskyttelse mod absorption og en glat finish, Påfør syv til otte tynde lag af fugemasse.

•Applicer maling til skum, bruge uanset medium, du ønsker. Hvis du bruger spraymaling, hold kan 6 til 12 inches væk fra skum. Start øverst og anvende længe, selv slagtilfælde som du arbejde din vej til bunden. Anvende en anden frakke af maling, når den første pels tørrer, hvis det ønskes. Hvis du bruger en pensel, dyppe en 2-tommer eller mindre pensel---afhængigt af størrelsen foam---ind i paint, aftørring overskydende på kanten af maling beholder. Anvende maling til skum, med lange strøg. Start i toppen af skum og arbejd dig til bunden.

Placer en tør 4-tommer eller mindre pensel på toppen af skum og tryk sin børster på skum til at fjerne eventuelle ekstra maling. Tørre malingen ud børste med en avis, og fortsætte med at trykke indtil penslen ikke længere opfanger enhver maling. Applicer yderligere lag af maling, hvis det ønskes.

Tips & advarsler

  • Bære en ansigtsmaske, når du maler for beskyttelse mod røg.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com