Sådan gør du udvendige maleri med en maling sprøjte

April 1

Ved hjælp af en maling sprøjte til udvendige maling er den hurtigste og mest effektive måde at få dit hus maleri projekt afsluttet. Gør udvendige hus malerprojekter uden at bruge en maling sprøjte kan være meget tidskrævende. Med en airless maling sprøjte for udvendige maling ikke blot sparer tid, men slutningen resultat ser meget bedre end at gøre det i hånden.

Hvis du leder til at gøre en udvendig maleri projekt, er der nogle ting, du bør tage i betragtning, før du begynder. Denne artikel vil give råd om hvordan man kan gå om at udfylde den udvendige maleri af aluminium sidespor.

Instruktioner

•Pressure vaske alt grundigt. Du bør altid pres vask før du laver en udvendig maleri projekt. Snavs, meldug og afsmitning maling kan forhindre udvendige maling fra korrekt at overholde den overflade, som kan forårsage tidligt peeling og udvendige maling fiaskoer. Mens højtryksspuling, krat ned sidespor med et krat pensel og rengøring løsning, derefter fortsætte med vaske det, indtil det er rent.

•Anvend en maling sprøjte til at gøre den udvendige maleri. Maling sprøjter kan bruges til inde i huset maleri eller udvendige maleri. Du kan bogstaveligt talt gemme et par dages arbejde ved hjælp af en maling sprøjte for dit hus maleri projekt. Fuldfører en udvendig maleri job i hånden vil ikke se for stor enten i nogle tilfælde. En maling sprøjte skaber en ensartet og solid udvendige maling finish. Hvis du ikke ejer en maling sprøjte, leje en fra din lokale maling butik. Du kan leje en for $50 - $75 per dag.

•En komplet udvendige maleri forberedelse før du bruger maling sprøjte. Vær sikker på at dække og beskytte alt med malere tape og plast. Overdreven spray fra airless maling sprøjter får i alt, så dække vinduerne, døren bell, mursten, buske, brevkasse, og noget som du ikke ønsker at blive udsat for maling sprøjte. Sætte malere tape og plast lige til kanten af vinduesglas, så du kan sprøjte træ helt op til glasset. Dette vil skabe et rart lige linje, når du trækker tape og plast fra vinduet. Dække græs med drop klude.

Forpakket den rigtige primer og udvendige maling til dit hus maleri projekt. I dette tilfælde, ville du nødt til at bruge en bestemt maling og primer, der bruges specifikt til den udvendige maling af aluminium sidespor. Den udvendige maling du køber skal være 100% akryl latex (vandbaseret) og det skal have en lille urethan i det, for ekstra holdbarhed. Sørg for at du vælger den rigtige primer og maling til dit hus maleri projekt, ellers det kunne mislykkes og skrælle et år senere. Slå op nogle forskellige udvendige maling på internettet for at finde den bedste udvendige maling. Du kan også bede de lokale maling butik for den bedste udvendige maling til brug.

•Carefully planlægger dagen udvendige maleri, baseret på prognosen. Brug ikke en maling sprøjte på en blæsende dag, eller hvis der er nogen chance for regn den samme dag eller inden for næste par dage. Frisk udvendige maling skal have et par tørre dage til at tørre ordentligt. Undgå house maleri udenfor, hvis det er meget varmt ud, eller for koldt. Det bedste tidspunkt for udvendige maleri er tidlig sommer når der er en konstant temperatur på 65-75 grader hele dagen. Gør ikke nogen udvendige maleri, når der er nogen chance for frost, eller ekstreme fald i temperaturen om natten.

•Hav naboer flytte deres køretøjer og rådgive dem, at du vil bruge en maling sprøjte til udvendige lakering.

•Spray udvendige maling primer først. Når sprøjtning, holde en støt bevægelse og bevæge sig i én retning med spraymaling pistol. Ikke stoppe eller holde spraymaling pistol på ét sted, ellers maling vil opbygge, og begynder at dryppe. Spray en let tåge af maling først og se hvordan det ser ud. Hvis det ser alt for lys eller diset, spray lidt mere indtil det ser endda og solid.

•Start øverst på stigen og arbejde din vej ned, arbejder fra venstre mod højre. Arbejde i små sektioner og undgå at springe rundt, fordi du bør altid overlappende selv frakker af maling.

•Tillad udvendige maling primer til tørre i mindst 4-5 timer og bruge maling sprøjte til at anvende det næste lag af udvendige hus maling farve. Du måske skal spray to frakker af hus maling farve, afhængigt af hvor godt den første pels er omfattet. Gentag den samme metode som beskrevet i det forrige trin.

Tips & advarsler

  • sætte stigen luffer og afdækninger, på enden af stigen til at beskytte mod denting træbeklædningen eller hus maling
  • Brug en mindre størrelse spray tip til at undgå en masse over spray fra maling sprøjte
  • Brug stiger med forsigtighed, når du bruger dem til udvendig maling
  • Brug ikke en maling sprøjte på en blæsende dag
  • Brug ikke en maling sprøjte, hvis der er nogen chance for regn
  • Hvis du er bange for højder og ved ikke, hvordan man korrekt brug stiger, hyre en professionel maler til at gøre dit hus maleri job
  • Sørg for at bruge de bedste udvendige maling for træbeklædningen
  • Sørg for at bruge den rigtige type af udvendige maling til sidespor, hvis ikke du er sikker på, at spørge i butikken eller slå det op på internettet

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com