Hvordan man opbygger en skulpturel udendørs ildgruben

February 26

En udendørs ildgruben kan være en fantastisk tilføjelse til din baghave. Det vil ikke kun give dig med en ny måde at tilberede, men vil også give dig varmen på kølige nætter. Læs videre for at lære hvordan man opbygger en skulpturel udendørs ildgruben.

Instruktioner

•Find et sted i din værftet, der er passende for en brand pit. Det bør i et out-of-the-way område, således at børn eller kæledyr ikke vil tilfældigvis vandre ind i det, mens det er varmt. Det bør også være i et område, der er fri for tørt materiale som blade. Noget, der potentielt kunne fange på brand bør fjernes fra ilden pit-området.

•Dig en pit, der er omkring en dyb mund. Du vil gerne have plads nok, så du kan linje bunden med nogle sten og stadig have plads nok til det træ, du vil brændende.

•Line bunden af pit med nogle kampesten eller mursten så at du ikke vil være om træ direkte på jorden. Derefter skal du udvide disse sten eller mursten ovenfor i jordoverfladen. Sætte nogle mørtel mellem mursten at gøre dem mere strukturelt lyd. Du behøver ikke at bringe det op for højt. Halv en fod bør være rigeligt. Hvad du forsøger at udrette her er at bygge en lille væg, der vil beskytte din ild fra vinden.

•Decorate på ydersiden af væggen så at det er glædeligt at øjet og fungerer godt med alle andre strukturer i din baghave. Du måske ønsker at forlade sten eller mursten nøgne, eller du måske ønsker at opbygge en struktur omkring væggen til dekorative formål.

•Find nogle træ til brænde i pit. Der findes flere typer af træ skal bruges til madlavning. Hver type vil give mad en unik smag. Type af træ du vælger vil også producere en unik lugt.

Tips & advarsler

  • Du kan også bygge en ovenfor jorden brand pit ved hjælp af stuk.
  • Før du kan bygge dit brand pit, tjekke med den lokale brandvæsnet. Dit område kan have koder, som du bliver nødt til at overholde når opbygge dit brand pit.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com