Hvordan til at opvarme en Garage med en Vent-fri varmelegeme

April 1

Hvordan til at opvarme en Garage med en Vent-fri varmelegeme

Vent-fri varmeapparater kræver ikke ventilation for varme-skabelse biprodukter, såsom røg og kulilte. Vent-fri varmeapparater bruge elektricitet, gas, propan eller Petroleum til at oprette varme. Selvom kulbrinte-baserede varmeapparater bruges oxygen til at forbrænde brændstoffet, og producerer små mængder af kulilte, betragtes disse enheder som sikkert nok i de fleste stater til brug i boliger og garager. Andre valgmuligheder omfatter et par sol vandvarmere, som kan være installeret på tag eller udvendige vægge af en garage.

Instruktioner

•Pick en sikker heater for din garage ved at evaluere former for arbejde, du gør der. Hvis du opretter en masse af savsmuld eller brandfarlige malingen dampe, kan varmeovne med udsatte spoler ikke være sikker. Den sikreste vandvarmeren ville være en strålende olie varmelegeme, der cirkulerer varm olie gennem tætsluttende radiatoren finner. Denne vandvarmer indeholder en switch, der automatisk slukker apparatet når apparatet tippes.

•Vælg gas eller propan hvis du allerede har gasledninger kommer ind i eller i nærheden af din garage - men kun hvis du ikke bruger varmeapparater, når sprøjtningen, ved hjælp af antændelige produkter eller oprettelse af en masse af savsmuld. Du kan også bruge en genopfyldning, bærbare propan flaske til magten din Gasovn. Petroleum varmeapparater arbejde på det samme princip som gas og propan varmeapparater, selvom Petroleum ikke brænder så renlig.

•Installer et klimaanlæg, der har et varmeelement inde. Disse er tilgængelige i vindue eller væg enheder, der kan installeres permanent. De er lavet i forskellige størrelser, bemærket af de britiske termiske enheder (BTUs) på etiketten. Størrelsen af klimaanlægget, du har brug for afhænger af den firkantede optagelser af garagen og hvor koldt udenfor temperaturerne er. Da de fleste garager ikke er isoleret, kan det være nødvendigt at øge størrelsen af aircondition og opvarmning enhed at tilstrækkeligt varme rummet.

•Build eller installere sol vandvarmere hvis du bor i et område, der har tilstrækkelige solskin. Solar vandvarmere indsamle lys fra solen. En lille ventilator er udløst når luften har nået en vis temperatur, trækker den varme luft inde.

Tips & advarsler

  • Installere en kulilte og røgalarm i garage giver dig besked om overdreven kulilte oprustning.
  • Følg producentens anvisninger på hvordan meget frisk luft er nødvendigt under betjening af ovnen. Selv varmeapparater, der ikke kræver uden for udluftning kan kræve cirkulerede luft til at fungere effektivt, eller kan kun sikkert fungere når nogen kan overvåge enheden.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com