Hvordan man laver en japansk have dæk

April 1

Hvordan man laver en japansk have dæk

Indarbejde de japanske elementer af vand, vind, jord og modellen planter i dine dæk. Tilføje en overdækket struktur til at fungere som et tehus, skulpturer og lanterner, der lyser i blød aftenlys i skumringen. En japansk have er tilsyneladende enkel, men fordi der er nogle få elementer, hver skal være næsten perfekt. Vedligeholdelse omfatter at holde planterne ryddelige og sandet raked.

Instruktioner

•Strøm vaske pyntede for at fjerne grus, fedt og snavs. Male dækket en blød neutral farve, der smelter sammen med det omgivende landskab. Det kunne være due grå til at matche fremspringende klipper i jorden, en tan, der efterligner jorden eller en olivengrøn til at blande med træer og buske.

•Fyld sandkasse med værftets sand. Markere en sti, der kurver gennem sandkassen. Fyld kurven med glat, lille flod sten til at efterligne en flydende strøm. Sætte en stor ujævne sten til den ene side af stien til at repræsentere et bjerg. Tilføje mindre sten til anden siden af den ujævne rock til at repræsentere bakker. Du har oprettet en miniature japanske sand have.

•Fyld en halv tønde med en plastik liner lavet specielt til at slå tønde i en dam. Læg et lag af småsten, der matcher de river sten bruges i sand haven i bunden af tønden. Fylde tønden med vand. Tilføje en lille pumpe for at oprette et springvand i midten af tønden. Vente tre dage så klor fordamper og tilføje i fire eller fem guld fisk og et par flydende vandplanter.

•Sæt en bambus paraply mod bagsiden af dæk i nærheden af huset. Tilføje et lavt bord og to store kvadratiske puder dækket i vandtæt stof. Farverne skal være slået fra og blend til dæk. Sted en bambus bakke på den tabel, der holder en tepotte og to te skåle. Dette arrangement skaber et tehus.

•Tilføj andre lav siddemøbler og borde på dækket. Gruppere dem til formularområder samtale. Scatter grupper af stearinlys på bordene og her og der på dækket gelænder. Tilføje en glat rund river rock til en eller to af tabeller til echo river klipper i sand haven. Hvis dine dæk er stor nok, Opret en gruppering af lave stole omkring et brand pot. For sikkerhed, enten bruge en gas brand potten, der sidder op fra bunken eller en, der bruger en brandfarlig gel til at oprette flammerne.

•Opret en haveområde med en potteplanter japansk ahorn. Surround-pot med årstidens blomster. Plante iris i foråret, dahlia i sommeren og krysantemum i efteråret. Tilføje wire reoler i et beskyttet sted på dækket, der modtager mindst seks timer i direkte sollys. Wire hylder lade lyset falde igennem til de nederste hylder i stedet for at blokere den. Sæt bonsai planter på wire hylder.

•Tilføj en vind kime som prikken over i'et.

Tips & advarsler

  • Ikke overcrowd dækket med møbler eller planter. Den japanske look er reservedele.
  • Japanske møbler er lav. Holde stearinlys på lave borde ud af den måde, så en person gå af ikke vil børste dem.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com