Hvordan du effektivt hvidvaske ildelugtende håndklæder

April 1

Undertiden kom en ildelugtende lugt ud af håndklæder kan være meget udfordrende. Nogle hjem retsmidler omfatter brug af borax, hvid eddike, en ekstra skylning, Febreze, OxiClean, Lysol og hydrogenperoxid. Indarbejde nogle af disse løsninger i dit vasketøj rutine vil bidrage til at løse mysteriet om ildelugtende, nasty håndklæder for evigt.

OxiClean, Borax og blegemiddel

Tilføj en fuld kop OxiClean pulver til din vaskemaskine med din almindelige vaskemiddel. Start maskinen med meget varmt vand, indtil alt pulveret er opløst. Når alle af produktet er opløst, kan du skifte til varmt vand.

Et andet alternativ til at prøve er at tilføje nogle blegemiddel til din vask, hvis du har hvide håndklæder.

Også, kan du tilføje en kop borax til din almindelige vaskemiddel. Borax er et rengøringsmiddel booster, hjælpe vaskemidlet gøre sit arbejde.

Ekstra skylning med eddike eller Febreze

Tilføje en ekstra skylning til din håndklæde vask rutine. Tilføje en kop hvid eddike til sidste skylning og se om det hjælper med de ildelugtende håndklæder. En skylning er muligvis ikke tilstrækkelig til helt skylles ud alle de snavs, snavs og sved fra håndklæder.

En anden mulighed er at sprøjte din håndklæder let med Febreze som de kommer ud af tørretumbleren. Dette kan bidrage til at bevare nogle af de friske lugt i en længere periode. Du kan også sprøjte håndklæder med jævne mellemrum med Febreze når de tørrer efter dit brusebad eller badekar.

Financielle og hydrogenperoxid

Prøv at tilføje en halv kop af Lysol med din vaskemiddel for at fjerne lugten af ildelugtende håndklæder.

Hydrogenperoxid er også en mulighed, der kan tilføjes med din vaskemiddel for at øge dens effektivitet. Desuden nedbryder proteiner og er en antiseptisk.

Rengøring i Skive, selv

Et andet problemområde, som kan være medvirkende problemet med ildelugtende håndklæder er akkumulering af mug omkring området pakning af vaskemaskinen, du bruger. Denne tendens til at være et vedvarende problem på nogle maskiner. Hvis du har problemer med svær skimmelsvamp i din skive, er der særlige vaskemaskine rengøringsmidler, såsom Affresh. Tilføje nogle af denne renere i din skive ifølge pakke retninger, for en friskere vaskemaskine.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com